19

arrow
arrow
Cod produs: 56980
60
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

KLAROWIN (pentru vin alb și roz) 100g

Dacă băutura nu este suficient de limpede, se recomandă utilizarea de ajutoare pentru a ajuta acest proces.

Descrierea produsului:

Klarowin este o pudră eficientă pentru limpezirea vinurilor și a sucurilor.
Este utilizat mai ales pentru vinurile albe și roze, în cazul unui conținut ridicat de tanin, trebuie efectuat un test în prealabil, pentru a verifica dacă băutura se va decolora. Un pachet de 10 g de Klarowin este suficient pentru a lumina 10 litri de lichid.

Aplicație:

Turnați porțiunea corespunzătoare de KLAROWIN în 100 ml apă și agitați bine. Lăsați amestecul pregătit timp de o zi, amestecând din când în când. După aceea, turnați soluția în lichidul clarificat. Efectul va fi vizibil în decurs de o săptămână sub formă de sedimente care se așează în partea de jos.

Adăugarea excesivă de agenți de clarificare determină o așa-numită supra-clarificare, care creează riscul de tulburare în vin. Astfel, este mai sigur să efectuați un test preliminar pe o cantitate mică de lichid.


AVERTIZARE: Aceste produse trebuie utilizate numai atunci când sunteți absolut sigur că fermentația sa încheiat. În caz contrar, dioxidul de carbon format în timpul fermentației va împiedica instalarea particulelor absorbite de agenții de inalbire.


Caracteristica produsului:

Produsul este certificat de Institutul Polonez de Igienă.

- Klarowinu conține bentonită de sodiu-potasiu. Produsul nu reacționează cu vinul.


Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх