2

Pectoenzima (enzimă care facilitează extragerea sucului din fructe), 10 ml 401400

Pectoenzima (enzimă care facilitează extragerea sucului din fructe), 10 ml 401400
Cod produs: 59310
20
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs
Pectoenzima este un preparat enzimatic care facilitează prepararea sucului de fructe. Adăugarea de pectoenzimă determină slăbirea structurii fructelor, ceea ce în etapele ulterioare favorizează o bună clarificare a lichidului. Avantajul acestui produs este că menține o activitate constantă pentru utilizare pe toată durata de valabilitate atunci când este depozitat la temperatura camerei.

Caracteristici importante:
• Volum 10 ml
• Pentru 50 kg de fructe
• Extracția mai ușoară a sucului și clarificarea vinului

Instrucțiunile de utilizare:
Se toarnă fructele mărunțite cu puțină apă (1-2 L la 10 kg de fructe) la 40 ° C pentru fructe de pădure și 80 ° C pentru mere, pere, prune, gutui. Se adaugă pectoenzima dispersată în 100 ml apă la temperatura camerei, când temperatura masei fructelor scade la 40 ° C. Se amestecă totul bine și se lasă acoperit într-un loc cald timp de 9-15 ore. După acest timp, stoarceti sucul.

Ingrediente: enzimă pectolitică

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх