Trotineta electrica Moldova

8 produse

От
До

Reteaua de magazine din Moldova COLESO.MD oferă o gamă variată de scutere electrice în Chișinău, R.Moldova. Suntem un importator direct de scutere electrice și oferim o garanție din fabrică, servicii, un test-drive gratuit pentru întreaga gamă de vehicule electrice.

Avantajele scuterelor electrice

  • Scuterul electric este compact. Nu este necesar să căutați parcare. Se pliază ușor și poate fi depozitat acasă.
  • Scuter electric - economic. Nu este nevoie să cheltuiți bani pentru benzină,  pentru spălatorii profesionale.
  • Scuter electric - confortabil. Călătoriți în oraș, parc, pădure și alte locuri unde vehiculele nu au acces
  • Scuter electric - accesibil. Nu necesită pemis de coduere sau instruire specială.


Cum să alegi un scuter electric?

Atunci când alegeți un scuter electric, trebuie să înțelegeți clar pentru cine este selectat și în ce scopuri. Principalii parametri ai scuterului electric includ:

  • Baterie. Atunci când alegeți, este mai bine să acordați preferință bateriilor cu litiu. Capacitatea este indicată în Wh (ore watt). Bateria pentru un scuter este ca un rezervor de benzină al unei mașini, cu cât este mai mare, cu atât va lua mai mult un scuter electric cu o singură încărcare. Kilometrajul depinde de mulți factori, precum viteza, stilul de conducere, tipul suprafeței drumului, temperatura ambiantă, greutatea utilizatorului.
  • Dimensiunea roții. Atrageti atenție la zona în care veți călători. Dacă într-un oraș cu asfalt bun, atunci este posibil pe cauciuc turnat. Dacă în afara orașului, cu drumuri proaste, atunci roata pneumatica este mai bună
  • Viteza Viteza poate varia de la 10 la 80 km / h. Viteza optimă potrivită pentru conducerea in oraș este o viteză de până la 30 km / h. Unele modele au un comutator de viteză sau viteza este limitată prin aplicația de pe telefon.
  • Greutate. Cu cât scuterul este mai ușor, cu atât este mai probabil să circule mai puțin cu o singură incarcare. Atenție la capacitatea bateriei: cu cât scuterul electric este mai ușor, cu atât diametrul roții sale este mai mic și cu atât se vor resimți mai multă vibrație din cauza denivelărilor pe drum.


Cumpăra scuter electric în Moldova, Chișinău.

În reteaua de magazine COLESO.MD puteți cumpăra un scuter electric pentru adulți, un scuter electric pentru copii, un scuter electric cu scaun.

Puteți cumpăra un scuter electric la un preț scăzut, nu numai în Chișinău, ci și în Bălți, Cahul, Comrat, Taraclia, Hîncești, Orhei, Ciadir-Lung, Briceni, Rîșcani, Ștefan Vodă, Soroca, Ungheni și alte orașe, livrăm  în toata  Moldova !


*Pentru cumpărătorii angro, există prețuri și condiții speciale pentru cooperare.

Вверх