15

Drojdie Turbo X-Pure 21,3% 48h, 135g 403103

Drojdie Turbo X-Pure 21,3% 48h, 135g 403103
Drojdie Turbo X-Pure 21,3% 48h, 135g 403103
arrow
arrow
Drojdie Turbo X-Pure 21,3% 48h, 135g 403103
Drojdie Turbo X-Pure 21,3% 48h, 135g 403103
Cod produs: 59311
90
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Drojdia Turbo X-Pure 21,3% este singura drojdie de pe piață care fermentează până la 21,3% alcool.


Un produs inovator - Turbo X-Pure este o drojdie de înaltă calitate pentru setări cu procent ridicat. Datorită rezistenței ridicate la alcool, amestecul de drojdie și soluție nutritivă utilizează fermentează până la 21,3%!

Pentru fructe și cereale - un amestec special compus este potrivit pentru fermentarea diferitelor materii prime, astfel încât să puteți pregăti cu succes atât cereale, cât și băuturi din fructe folosind această drojdie!

Fermentare pură - drojdia nu emite mirosuri neplăcute! Deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la un miros neplăcut în camera în care vă păstrați costumele!

Pentru 25 L de presetare - un plic de drojdie Turbo X-Pure vă va permite să preparați până la 25 L de presetare.

Temperatura de fermentare recomandată este de 20-25⁰C - aceasta este temperatura optimă de funcționare a drojdiei, asigurând o atenuare adecvată la un moment specificat. Așadar, pregătirea băuturii preferate nu ar trebui să fie o problemă!

Putere pură și calitate remarcabilă - cu Turbo X-Pure, procesul de fermentare este perfect - rapid și eficient. Acest produs inovator este un amestec de două tulpini active extrem de alcoolice de drojdie de distilator și un mediu selectat corespunzător care susține dezvoltarea lor. Datorită acestuia, puteți prepara cu ușurință setările preferate de zahăr, fructe și cereale acasă (temperatura de fermentare necesară este de 20-25 grade). Turbo X-Pure este un produs inovator care fermentează până la 21,3%! Un plic de drojdie este suficient pentru 25 L de bere și, în funcție de valoarea alcoolică așteptată, este suficient să adăugați 6 până la 9 kg de zahăr! Un alt avantaj al amestecului Turbo X-Pure este cursul procesului - cu această drojdie nu trebuie să vă faceți griji cu privire la formarea mirosurilor neplăcute în timpul producerii băuturilor preferate!


Instrucțiunile de utilizare:

Se toarnă prima porție de zahăr în recipientul de fermentare și se dizolvă într-o cantitate adecvată de apă călduță la o temperatură de 25-30⁰C. Apoi se toarnă întregul conținut al pungii și se amestecă bine. Fermentați soluția preparată pentru numărul de zile specificat în tabel (conform variantei selectate), la 20-25⁰C. Menținerea temperaturii adecvate de fermentare este o condiție necesară pentru a atinge conținutul de alcool presupus în cadru.

 * Pentru setări cu zahăr mai mare de 7 kg, adăugați cu atenție a doua porție de zahăr după 24 de ore. Cel mai bine este să adăugați aproximativ 100g zahăr și să așteptați până când spuma dispare - apoi adăugați restul de zahăr. Acest lucru va împiedica setarea să se termine.


Notă:  va spuma!

După ce fermentația este terminată, setările au un gust dulce.


Pentru cel mai bun efect, vă recomandăm să clarificați setarea după terminarea fermentației.

A se păstra într-un loc uscat la temperatura camerei.


Ingrediente: drojdie, fosfat de potasiu, sulfat de magneziu, carbonat de calciu, clorhidrat de tiamină.



Dimensiunea ambalajului:

Greutate netă: 135 g

înălțime: 18 cm

lățime: 12


Notă: Utilizați ambalajul în întregime pentru o singură setare.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх