12

Drojdie de alcool Turbo Grom 48h, 510g

Drojdie de alcool Turbo Grom 48h, 510g
Drojdie de alcool Turbo Grom 48h, 510g
arrow
arrow
Drojdie de alcool Turbo Grom 48h, 510g
Drojdie de alcool Turbo Grom 48h, 510g
Cod produs: 56984
245
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Drojdia Turbo Grom 48h este o combinație de drojdie de distilare activă, bogată în alcool, și substanță nutritivă dezvoltată. O garanție a fermentației rapide, curate și eficiente a preparatelor alcoolice pe bază de zahăr.

Rețetă pentru 100 de litri de bere:

Într-un recipient de fermentare, dizolvați 28 kg de zahăr (zaharoză) sau 31,2 kg dextroză în 24 l de apă fierbinte. După aceea, adăugați încă 60 l de apă, la rece. După ce lichidul se răcește până la 30-35 ° C, se adaugă conținutul pungii și se amestecă bine. Trimiteți amestecul la fermentație la 25-28 ° C pentru perioada de 5-7 zile. Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă lămurirea berii după fermentare.

Drojdie de alcool Turbo Grom 48h este caracterizat prin activitate de fermentare ridicată (producție eficientă de alcool la un randament redus de biomasă).

Atenție: fermentația are loc turbulent. Depozitați la loc uscat și răcoros. Nu pentru consum direct.

Ingrediente: drojdie de distilare, săruri minerale, aminoacizi, tiamina.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх