3

Drojdie Fermivin LS2 pentru toate vinurile 16%, 7 g

Drojdie Fermivin LS2 pentru toate vinurile 16%, 7 g
Drojdie Fermivin LS2 pentru toate vinurile 16%, 7 g
arrow
arrow
Drojdie Fermivin LS2 pentru toate vinurile 16%, 7 g
Drojdie Fermivin LS2 pentru toate vinurile 16%, 7 g
Cod produs: 56975
25
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Fermivin LS2 Drojdie uscată

Descrierea produsului:

Folosit în vinificație, selectat special și prelucrat în laboratoare, drojdia de vin nobil este împărțită într-un număr de rase, în funcție de preferința substratului (tip de fructe, concentrație de zahăr), viteza și productivitatea producției de alcool.

Caracteristica produsului:

Celulele cu drojdie foarte active uscate  într-o cantitate de 7 g. O singură doză este suficientă pentru a prepara până la 35 l de vin.

Fermivin LS2 (Saccharomyces bayanus) - pentru vinurile albe, roșii și roze. Ideal pentru vinurile spumante. Se caracterizează printr-o fermentare rapidă și completă, foarte puține sedimente și claritate rapidă. Toleranța la alcool aprox. şaisprezece%.

În cazul drojdiei uscate cu fluide, nu este necesară o pre-propagare și activare. Se recomandă efectuarea rehidratării inițiale, care constă în amestecarea drojdiei cu aprox. 100 ml apă caldă și lăsați cca. 15 min la temperatura camerei. Depozitați drojdia într-un loc rece și uscat.

Beneficiile drojdiei nobiliare de vin:

- Toleranță la alcool aproximativ 14-18%

-Rezistența la niveluri ridicate de zahăr (miere sau universal), dioxid de carbon, taninuri

-Resista la un continut mai mare de sulf. ex. după utilizarea metabisulfitului de potasiu

-Procesul de fermentare cu participarea lor este mai rapid, reducând probabilitatea de infecție

-Vinul finit este stabil și bine fermentat


Defecte de fermentare asociate cu utilizarea drojdiei necalitative:

-Toleranța la alcool doar aproximativ 10%.

-Rezistență scăzută la acizi, concentrație mai mare de zahăr, o cantitate mare de tanini.

-Fermentarea cu participarea lor nu apare adesea până la sfârșit.

- Vinul finit este adesea instabil, ușor contaminat.

-Coloarea vinului este adesea instabilă.

-Gustul și aroma vinului finit este în mare măsură un rezultat accidental.


AVERTIZARE: În toate etapele pregătirii unui pansament de drojdie, este extrem de importantă menținerea condițiilor sterile. O atenție deosebită trebuie acordată curățeniei vasului în care va crește drojdia.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх