Accesorii pentru telefon în Moldova

43 produse

От
До

Accesorii pentru telefon


Pentru o utilizare confortabilă și sigură a telefonului în mașină, există accesorii auto speciale în magazinul auto „Coleso.md”.

 

Suport telefon auto

Astăzi oamenii nu pot trăi fără telefon, acesta ar trebui să fie întotdeauna aproape, inclusiv în mașină. Suportul auto ține telefonul într-o poziție fixă, astfel încât, în cazul unui apel, să nu fie nevoie să vă căutați gențile și buzunarele sau să utilizați telefonul ca navigator.

Există două moduri de a vă fixa telefonul pe suport:

1. Mecanic: utilizează cleme de crab de sus sau de jos.

2. Magnetic: telefonul este magnetizat către suport. Telefonul este ușor de îndepărtat și pus din nou pe suport.


Cablu de încărcare pentru telefon.

Cea mai practică și durabilă versiune a cablului de încărcare are următoarele caracteristici:

• Lungime de până la 1,5 metri, nu mai mult

• Izolație marcată cu un indicator de grosime de 28/24 AWG

• Suportă USB 3.0 pentru încărcare rapidă și transfer de fișiere.

• Izolație din nailon împletit și aluminiu anodizat

• Dop metalic rezistent la uzură

 

Incărcător auto.

Pentru ce? Pentru a vă încărca telefonul de la brichetă când motorul este pornit. Există un încărcător auto cu funcții depline și există un adaptor USB (adaptor de la brichetă la telefon). Vă sfătuim să luați prima opțiune, costă puțin mai mult, dar este mult mai profitabilă din punct de vedere al funcționalității și fiabilității.

 

Încărcătorul de rețea este utilizat pentru reîncărcarea regulată a telefonului și a altor gadgeturi. Funcționează de la rețea. Vine cu unul sau mai multe porturi USB pentru încărcarea mai multor dispozitive în același timp.

 

Cum să cumperi accesorii pentru telefon în Moldova, Chișinău?

Clarificați caracteristicile tehnice, opțiunile de configurare și costul, aflați dacă există un model în stoc sau la comandă, înscrieți-vă pentru un test drive sau acordați orice întrebare, contactând departamentul de vânzări.

Pentru a face acest lucru, puteți contacta angajatul nostru prin chat-ul online sau apelați la cel mai apropiat birou regional.

Вверх