12

Refractometru 0-40 ° Brix, 0-25% alcool. 405570

Refractometru 0-40 ° Brix, 0-25% alcool. 405570
Refractometru 0-40 ° Brix, 0-25% alcool. 405570
Refractometru 0-40 ° Brix, 0-25% alcool. 405570
Refractometru 0-40 ° Brix, 0-25% alcool. 405570
arrow
arrow
Refractometru 0-40 ° Brix, 0-25% alcool. 405570
Refractometru 0-40 ° Brix, 0-25% alcool. 405570
Refractometru 0-40 ° Brix, 0-25% alcool. 405570
Refractometru 0-40 ° Brix, 0-25% alcool. 405570
Cod produs: 59314
950
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs
Indispensabil atunci când pregătiți băuturi alcoolice de casă - refractometrul este un dispozitiv portabil și ușor, care este un instrument optic precis, care va funcționa atât pentru începători, cât și pentru vinificatorii profesioniști, tincturi și fabrici de bere.
Pentru măsurarea zahărului - datorită acestui dispozitiv puteți verifica procentul de zahăr (0-40 ° Brix) din sucurile de fructe, setările de vin și mustul de bere.
Pentru a măsura conținutul potențial de alcool - refractometrul este, de asemenea, utilizat pentru a măsura conținutul potențial de alcool (0-25%) care poate fi obținut prin fermentarea întregului zahăr conținut în lichidul testat.

Măsurare precisă - refractometrul este echipat cu ATC (compensare automată a temperaturii), efectuează măsurători cu o precizie ridicată și oferă rezultate precise.
Ușor de utilizat - avantajul refractometrului este că puteți stoarce sucul direct din fruct pe prisma refractometrului pentru controlul zahărului.

Faceți vinuri de casă, bere sau tincturi? Doriți să cunoașteți procentul de zahăr și alcool în setările pregătite? Refractometrul va funcționa pentru dvs., indiferent dacă vă pregătiți spiritele preferate profesional sau sunteti incepatori! Refractometrul echipat cu ATC (Compensare automată a temperaturii) vă va asigura să efectuați măsurători cu o precizie ridicată și să obțineți rezultate precise. Prin utilizarea sa, pe baza indicelui de refracție al luminii, veți cunoaște potențialul conținut de alcool pe care îl puteți obține fermentând zahărul conținut în lichidul testat, precum și procentul de zahăr din sucurile de fructe, setările de vin și mustul de bere. Avantajul refractometrului este ușurința sa de utilizare - pentru a verifica conținutul de zahăr din fructe, este suficient să stoarceți sucul direct din, de exemplu, strugurii pe prisma refractometrului.

Date tehnice:
Raza de masurare:
- 0 ~ 40 ° Brix;
- 0 ~ 25% conținut potențial de alcool.
Precizie:
+/- 0,2 Brix, alcool potențial;
Compensarea automată a temperaturii (ATC):
10 ° C ~ 30 ° C (50 ° F ~ 86 ° F)

CARACTERISTICI
Lungime 4,0 cm
Lăţime 4,0 cm
Înălţime 16,2 cm
Masa 0,104 kg
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх