21

Drojdie pentru cidru semidulce și dulce, 5 g 400 200

Drojdie pentru cidru semidulce și dulce, 5 g 400 200
Cod produs: 59309
70
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

DESCRIERE

De neînlocuit în industria cidrului - Ciderini Sweet este o tulpină special selectată de drojdie de cidru. Vă permite să extrageți cantitatea optimă de arome din fruct și să pregătiți cidru de casă cu un gust minunat.

Pentru cidru de mere și multe altele - drojdia uscată conținută în Ciderini Sweet este perfectă pentru producerea de cidru de mere dulce, pere de pere și băuturi cu suc redus de suc de fructe!

Pentru 15-20 L - un pachet de Ciderini Sweet cu o greutate de 5 g este suficient pentru a prepara până la 20 L din această băutură spumantă aromată care vă va încânta întreaga familie!

Ușor de utilizat - drojdia este extrem de ușor de utilizat, temperatura recomandată pentru fermentare este de 15-30 ° C, iar alcoolul pe care îl obțineți în cidru poate ajunge până la 9%!

Plin de posibilități - Drojdia Ciderini Sweet în combinație cu un mediu nutritiv cu vitamina B1 vă va permite să utilizați posibilitățile lor în 100%, datorită cărora vă veți bucura de un gust și o aromă și mai completă a băuturilor dvs. de casă!


Metoda de utilizare

Se amestecă conținutul plicului în 100 ml apă fiartă și răcit la 30 ° C, se lasă 20 minute la temperatura camerei. După acest timp, se toarnă soluția într-un recipient de fermentare sau un balon cu setarea vinului.


Ingrediente: drojdie Saccharomyces cerevisiae, emulgator: monostearat de sorbitol.

Notă: Utilizați ambalajul în întregime.


CARACTERISTICI

Masa 5,0 g

Pentru câți litri 20,0 l

Tip uscat

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх