Leagăn de grădină

15 produse

Leagăn de grădină
От
До

Magazinul "Coleso.md" prezintă leagăne de grădină.

 

Leagănul de grădină este conceput pentru relaxare. Vă puteți relaxa pe ele după-amiaza sau puteți admira stelele la sfârșitul unei seri călduroase.

 

Cum să alegi leagănul potrivit pentru grădina dvs.?

Atunci când alegeți un leagăn de grădină, ar trebui să acordați atenție următorilor parametri:

 

  • Greutate și dimensiuni: Cu cât construcția metalică a leagănului este mai grea, cu atât va fi mai dificil să îl deplasați și să îl transportați pentru depozitare pe timp de iarnă. De obicei, oamenii aleg opțiunea ușoară.
  • Capacitatea de încărcare: determinați câte persoane vor folosi leagănul în același timp. Dacă sunt 2-3 persoane, un leagăn ușor este bun. Dacă aveți o familie numeroasă și ami mulți copii, luați unul din cele mai grele. Capacitatea maximă a leagănului este indicată în documentație.
  • Material de construcție: leagănele de grădină sunt cel mai adesea fabricate din metal, datorită durabilității și rezistenței sale. În ceea ce privește leagănele din lemn, acestea trebuie să fie depozitate în timpul toamnei și iernii. Leagănele din plastic nu vor sluji mult timp.
  • Mobilitate și funcționalitate: Leagănele mai simple au un preț mai mic. Opțiunile de leagăn mai complexe includ transformarea leagănului într-un șezlong, suporturi suplimentare, pereți, perdele de țesătură și copertine. Poți și să stai, dar și să te întinzi într-un astfel de leagăn.
  • Preț: Verificați cu atenție prețul leagănului de grădină. Un leagăn de calitate nu poate fi ieftin. Nu ar trebui să vă zgârciți pentru acesta, deoarece nivelul de relaxare depinde de cât de confortabil vă simțiți pe leagăn.
  • Iluminare din spate: Dacă leagănul va fi în afara luminii, cu ajutorul iluminării din spate vă puteți petrece serile citind o carte sau jucând diverse jocuri.
  • Plase de țânțari: trebuie neapărat să vă uitați la plasele de țânțari, mai ales vara, când este sezonul diferitelor insecte care vă vor împiedica să vă odihniți bine.

 

 

Cum să cumpărați un leagăn de grădină în Moldova?

 

Puteți specifica caracteristicile tehnice, opțiunile de echipare și costul, puteți afla dacă modelul este disponibil sau dacă poate fi comandat, puteți adresa orice alte întrebări contactând specialiștii departamentului de vânzări.

 

 

Pentru a face acest lucru, contactați angajatul nostru prin intermediul chat-ului online sau sunați la cel mai apropiat birou regional al magazinului "Coleso.md".

Вверх