Containere si pubele pentru deseuri

57 produse

Containere si pubele pentru deseuri
От
До

Compania Eximotor SA este importatorul direct  a urnelor pentru gunoi, a euro containerelor de plastic și containerelor  metalice în Moldova, oferind cele mai mici prețuri și cele mai bune condiții de colaborare.

Deja mai bine de 10 ani, compania noastră furnizează containere pentru gunoi și tehnică comunală intreprinderilor municipale din Moldova, gospodăriilor comunale, intreprinderilor individuale , marilor companii și oficii comerciale de pe intreg teritoriul Moldovei. Noi propunem un asortiment larg cu cele mai bune modele de urne și mărfuri auxiliare pentru echiparea clădirilor locative și comerciale. Cu toți producătorii europeni lucrăm fîră participarea intermedierilor, din această cauză tarifele noastre la echipamentul comunal  sunt minimale.

Pe site-ul  nostru Dvs puteti procura containere pentru gunoi  pentru orice necesitate. Noi propunem un asortiment larg de containere cu capacitati diverse, de la 50,90,100, 120, 240, 360  l  pina la 1100 litri si diverse game cromatice. Containerele noastre pentru gunoi sunt certificate si corepund în totalitate cu standardele europene EN 840-3, EN EN 840-5, EN 840-6.

Compania Eximotor SA și-a pus scopul de a furniza zonelor rurale din Moldova  containere de gunoi, pentru îmbunătățirea ecologiei și a calității mediului înconjurîtor a oraselor Moldovei.

Вверх