0

Ceas smart SKMEI S233 Ultra-BK negru ocean

Ceas smart SKMEI S233 Ultra-BK negru ocean
Cod produs: 65138
850
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Completați-vă look-ul sportiv cu ceasul digital SKMEI S233 Ultra! Ceasul cu un ecran HD de 2 inci și un cadran frumos este perfect pentru look-ul tău de zi cu zi. Dispunând de un afișaj cu cadran și o varietate de interfețe de utilizator pe care le puteți folosi pentru a vă menține sănătos și sportiv în viața de zi cu zi. Cu rezistență la apă IP67, acest ceas digital nu își va pierde funcționalitatea chiar dacă este scufundat în apă.


Caracteristici
Design elegant al cadranului
Designul simplu al cadranului face ca ceasul să arate foarte elegant și stilat. În plus, mișcarea mecanică de înaltă calitate asigură o afișare precisă și durabilă a timpului.


Numeroase funcții
Ceasul S233 Ultra nu ar putea fi numit unul dacă nu ar avea un număr foarte mare de funcții interesante. Acest ceas are funcții precum tensiune arterială, ritm cardiac, afișarea vremii, pedometru și monitorizarea somnului. Pentru cei care iubesc sportul, există o funcție de mod multi-sport care ajută foarte mult atunci când faceți sport.


Utilizarea de materiale de înaltă calitate
În afară de afișaj, materialele de înaltă calitate sunt folosite în fiecare detaliu pentru confortul dumneavoastră. Cureaua este realizată din material siliconic, care este confortabil și vă susține aspectul, făcându-l mai elegant. Carcasa este realizată dintr-o combinație de aliaj de zinc și ABS. Toate materialele reprezintă cea mai bună combinație pentru a vă însoți activitățile.


Specificațiile SKMEI S233 Ultra-BK black ocean
Material curea: silicon
Carcasă: aliaj de zinc și ABS
Dimensiuni Lățimea ecranului: 2 inci
Alte caracteristici impermeabile: IP67
Bluetooth: 5.0

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх