10

Ceas SKMEI 1335GD aur

Ceas SKMEI 1335GD aur
Ceas SKMEI 1335GD aur
Ceas SKMEI 1335GD aur
Ceas SKMEI 1335GD aur
Ceas SKMEI 1335GD aur
arrow
arrow
Ceas SKMEI 1335GD aur
Ceas SKMEI 1335GD aur
Ceas SKMEI 1335GD aur
Ceas SKMEI 1335GD aur
Ceas SKMEI 1335GD aur
Cod produs: 65124
250
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Ceasul sport SKMEI 1335 este un model de ceas brutal și elegant pentru bărbați adevărați. Carcasa și cureaua sunt realizate din materiale de înaltă calitate care fac accesoriul durabil și fiabil. Arată foarte bine chiar și pe încheietura unui bărbat subțire și se potrivește perfect atât cu un costum sport, cât și cu haine confortabile de zi cu zi.

Mișcare cu cuarț
Mișcarea cu cuarț asigură acuratețea ceasului pe întreaga perioadă de utilizare, iar bateria fiabilă va asigura o funcționare îndelungată fără a o înlocui.

Material carcasă
Carcasa SKMEI 1335, fabricată din plastic, sporește rezistența la șocuri a accesoriului și protejează în mod fiabil mișcarea împotriva deteriorărilor mecanice.

Ecran rezistent la șocuri
Sticla compozită rezistă cu succes la zgârieturi și cioburi.

Rezistent la apă
Materialele utilizate pentru fabricarea ceasului reprezintă o protecție excelentă împotriva umezelii. Carcasa este etanșă și poate rezista la scufundări de scurtă durată în apă.

Calitatea materialelor brățării
Brățara ceasului este fabricată din oțel inoxidabil. Este protejată împotriva coroziunii și a deteriorărilor mecanice. Acest lucru sporește rezistența la uzură și durabilitatea accesoriului. O încuietoare pliabilă cu un sistem de închidere convenabil menține brățara în siguranță pe încheietura mâinii și previne desfacerea accidentală.

Iluminare
Lumina de fundal EL vă permite să recunoașteți ora chiar și în întuneric total. Trebuie doar să apăsați butonul și o culoare verde plăcută va ilumina elementele cadranului.

Funcții principale
Ceasul SKMEI 1335 dispune de toate funcțiile necesare:
1. Ora cu două zone
2. Cronometru
3. Cronometru
4. Afișaj dată
5. Ceas de alarmă
6. Lumina de fundal
7. Mod 12/24 h

Material carcasă: plastic ABS
Material brățară: oțel inoxidabil
Mișcare: cuarț
Rezistența la apă: 5 ATM
Modul de afișare a timpului: digital
Afișarea datei: da
Ceas de alarmă: da
Cronometru: da
Lumina de fundal: da
Pedometru: nu
Dimensiunile cadranului:
Grosimea carcasei: 13 mm
Lățimea curelei: 18 mm
Culoare: auriu
Greutate: 85 g
Sex: Bărbați

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх