0

Ceas smart SKMEI W26-SBK negru oțel

Ceas smart SKMEI W26-SBK negru oțel
Ceas smart SKMEI W26-SBK negru oțel
Ceas smart SKMEI W26-SBK negru oțel
Ceas smart SKMEI W26-SBK negru oțel
Ceas smart SKMEI W26-SBK negru oțel
arrow
arrow
Ceas smart SKMEI W26-SBK negru oțel
Ceas smart SKMEI W26-SBK negru oțel
Ceas smart SKMEI W26-SBK negru oțel
Ceas smart SKMEI W26-SBK negru oțel
Ceas smart SKMEI W26-SBK negru oțel
Cod produs: 65130
500
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Ceasul inteligent SKMEI W26 este un ceas multifuncțional echipat cu cea mai recentă tehnologie pentru a vă facilita urmărirea activităților sportive. În afară de sport, acest ceas inteligent suportă multe alte funcții, cum ar fi urmărirea ritmului cardiac, urmărirea tensiunii arteriale, termometru, urmărirea somnului și memento telefonic. Acest smartwatch este rezistent la apă, deci nu se teme de transpirație, de apă în timpul antrenamentelor sau chiar de picăturile de ploaie.

Caracteristici
Monitorizarea temperaturii corporale
Cu acest smartwatch, puteți verifica temperatura corpului dumneavoastră 24 de ore din 24, care poate fi sincronizată cu smartphone-ul dumneavoastră. Astfel, vă puteți monitoriza temperatura corpului direct prin intermediul smartphone-ului preferat.

Monitorizarea ritmului cardiac
Acest smartwatch este echipat cu un senzor de înaltă precizie care vă oferă date precise despre ritmul cardiac în fiecare zi.

Măsurarea tensiunii arteriale
Pe lângă ritmul cardiac, acest smartwatch poate detecta tensiunea arterială în timp real.

Senzor de înaltă precizie
Acest smartwatch utilizează componente avansate de cipuri combinate cu senzori de înaltă precizie pentru a asigura o precizie ridicată a măsurătorilor și monitorizarea zilnică a performanțelor tale sportive.
Moduri sportive multiple
Ceasul inteligent SKMEI W26 este capabil să furnizeze diverse date legate de activitățile tale sportive, cum ar fi distanța totală parcursă, numărul de calorii consumate, inclusiv numărul de pași făcuți. Sunt potrivite pentru diverse sporturi, cum ar fi alergarea, mersul pe jos, ciclismul sau fitnessul.

Notificări către telefon
Acest smartwatch poate fi sincronizat cu smartphone-ul dvs. prin Bluetooth 4.0, astfel încât toate notificările de pe smartphone-ul dvs., inclusiv mesajele sau apelurile primite, pot fi văzute direct pe smartwatch. Astfel, nu veți mai pierde apelurile importante de la familie sau colegi.

Monitorizarea somnului
Acest smartwatch poate urmări timpul de somn în fiecare zi, astfel încât timpul de somn va fi mai ușor de monitorizat, iar calitatea somnului tău va fi mai bună ca niciodată.

Rezistență la apă IP68
Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea acestui ceas pe vreme ploioasă, deoarece este echipat cu tehnologia de rezistență la apă IP68.

Baterie de lungă durată și posibilitatea de reîncărcare
Cu o baterie de mare capacitate, acest ceas inteligent este foarte durabil și poate rezista până la 5-7 zile de utilizare normală cu o singură încărcare prin cablu USB.

Specificații SKMEI W26-SBK din oțel negru
Diametrul ceasului: 44 mm
Dimensiunea ecranului: 1,75"
Rezoluția ecranului: 320×385
Capacitatea bateriei: 220 mAh
Material curea: silicon
Dimensiuni: 44 x 38 x 10,7 mm

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх