6

Ceas smart SKMEI S235-SBK negru-oțel

Ceas smart SKMEI S235-SBK negru-oțel
Ceas smart SKMEI S235-SBK negru-oțel
Ceas smart SKMEI S235-SBK negru-oțel
Ceas smart SKMEI S235-SBK negru-oțel
Ceas smart SKMEI S235-SBK negru-oțel
arrow
arrow
Ceas smart SKMEI S235-SBK negru-oțel
Ceas smart SKMEI S235-SBK negru-oțel
Ceas smart SKMEI S235-SBK negru-oțel
Ceas smart SKMEI S235-SBK negru-oțel
Ceas smart SKMEI S235-SBK negru-oțel
Cod produs: 65141
800
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Greutate: 0.3kg
Dimensiuni pachet: 28 x 9 x 5 cm
Ceasul inteligent SKMEI S235 este un ceas multifuncțional dotat cu cea mai recentă tehnologie care vă va facilita monitorizarea activităților sportive. În afară de activitățile sportive, acest ceas inteligent suportă multe alte funcții, cum ar fi urmărirea ritmului cardiac, urmărirea tensiunii arteriale, urmărirea oxigenului din sânge, urmărirea somnului și memento telefonic. Ceasul inteligent este rezistent la apă, deci nu se teme de sporturile transpirate sau chiar de picăturile de ploaie.


Caracteristici
Monitorizarea ritmului cardiac
Acest smartwatch este echipat cu un senzor foarte precis care vă poate oferi zilnic date precise despre ritmul cardiac. Acest lucru vă va ajuta să vă monitorizați activitatea cardiovasculară și să vă optimizați antrenamentele.


Monitorizarea tensiunii arteriale și a oxigenului
Pe lângă ritmul cardiac, SKMEI S235 vă permite să vă monitorizați în timp real tensiunea arterială și nivelul de oxigen din sânge. Aceste informații vă vor ajuta să vă înțelegeți mai bine starea de sănătate.


Senzori avansați
Acest smartwatch utilizează componente avansate de cipuri combinate cu senzori de înaltă precizie pentru a oferi o măsurare și o monitorizare foarte precisă a activității fizice zilnice.


Notificare prin smartphone
Acest ceas inteligent poate fi sincronizat cu smartphone-ul dvs. prin bluetooh, astfel încât toate notificările de pe smartphone, inclusiv mesajele sau apelurile primite, să poată fi văzute direct pe ceasul inteligent. Astfel, nu veți mai rata apelurile importante de la familie sau de la colegii de serviciu. De asemenea, vă puteți controla playerul de muzică de pe ceas.


Monitor de somn
Acest smartwatch vă poate monitoriza somnul în fiecare zi. Te pot ajuta să înțelegi calitatea somnului tău și să o îmbunătățești. Prin îmbunătățirea somnului, vă puteți simți mai odihnit și mai alert pe parcursul zilei.


Rezistență la apă IP67
Aceste ceasuri inteligente sunt echipate cu tehnologia de rezistență la apă IP67, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la utilizarea lor pe vreme ploioasă sau în timp ce faceți sport. Acest lucru le face foarte rezistente la factorii externi.


Baterie de lungă durată
Datorită bateriei de mare capacitate, acest smartwatch este foarte rezistent și poate rezista până la 5-7 zile cu o utilizare normală. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la încărcarea zilnică a bateriei și vă puteți concentra pe activitățile dvs.


Finalizarea produsului
Detalii despre ce primești când cumperi acest produs:


Specificații
Diametrul ceasului: 49 mm
Material:
Carcasă: aliaj de zinc
Curea: Oțel inoxidabil
Dimensiuni    
Grosimea carcasei: 13 mm
Lățimea curelei: 18 mm
Lungime curea: 220 mm
Altele: Rezistent la apă IP67

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх