13

Ceas SKMEI 1358AG verde armat

Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
arrow
arrow
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Ceas SKMEI 1358AG verde armat
Cod produs: 59096
500
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Modelul de ceas SKMEI 1358 are o funcționalitate largă pentru a vă face antrenamentul cât mai eficient posibil. Cu caracteristici unice care măsoară altitudinea, presiunea barometrică și temperatura, acest ceas va aduce beneficii maxime în timpul turismului extrem sau al calatoriilor pe distanțe lungi. Un aspect elegant și puternic va sublinia brutalitatea proprietarului său.

Caracteristicile unice ale modelului 1358 vor fi utile nu numai în sporturile extreme, cum ar fi alpinismul sau parașutismul, ci și în viața de zi cu zi. Cunoașterea presiunii barometrice și a temperaturii vă va ajuta să vă pregătiți pentru schimbările de vreme și atmosferă.

Modelul SKMEI 1358 este echipat cu pedometru și funcții de măsurare a distanței. Cu ajutorul lor, puteți urmări distanța parcursă. S-a dovedit științific că, pentru a menține corpul într-o formă bună și pentru a reduce riscul de a dezvolta diferite boli, în medie, trebuie să parcurgi aproximativ 10.000 de pași pe zi. Contorul de calorii analizează informații despre pașii parcurși, distanța și calculează caloriile arse.

SKMEI 1358 este echipat cu o busolă electronică. Pentru a o activa, selectați pictograma din meniu folosind butonul din dreapta jos. După aceea, afișajul va arăta direcția nord. Busola va fi foarte utilă atât pentru un călător cu experiență, cât și doar pentru un iubitor de plimbări și drumeții.

Carcasa SKMEI 1358 este fabricată din plastic rezistent la lovituri, care protejează ceasul de deteriorările mecanice în timpul utilizării pe termen lung. Sticla compozită rezistă la zgârieturi și lovituri. Brățara, din poliuretan, asigură o fixare sigură a ceasului pe încheietura mâinii și are o gamă largă de reglaje. Catarama clasică din oțel inoxidabil clasic, cu cataramă Tang, fixează brățara în siguranță la încheietura mâinii și previne deschiderea accidentală.

Dacă sunteți prins de ploaie, nu vă faceți griji cu privire la siguranța ceasului. Materialele speciale ale ceasului asigură o protecție excelentă împotriva umezelii. I.

Lumina de fundal electroluminiscentă a afișajului vă permite să aflați ora chiar și în întuneric complet. Este suficient să apăsați butonul, iar o culoare verde plăcută va lumina elementele cadranului pentru câteva secunde.

CARACTERISTICI:
- Rezistent la lovituri!
- Rezistență la apă 3 ATM (30 m.) Rezistență la stropire
- Formați: digital
- Altimetru = Altimetru
- Presiune barometrică
- Vremea
- Termometru
- Busolă
- Pedometru 3D
- Numărarea caloriilor
- Numărarea distanței parcurse
- Cronometru
- Temporizator
- Memorie
- Ceasuri cu alarmă (2 buc)
- Iluminare din spate cu LED
- Calendar automat
- Curea: polimer de înaltă calitate.
- Sticlă: plastic, rezistent la lovituri.
- Mod de operare cu și fără sunet.
- Formatul orei 12/24.
- Butoanele sunt protejate împotriva apăsării accidentale.
- Diametrul carcasei: 5,0 cm
- Diametru afișaj: 3,5cm
- Grosimea carcasei: 1,7 cm
- Lungimea curelei: 25 cm
- Lățimea curelei: 2,2 cm
- Greutate: 74g
- Tipul bateriei: CR2032
- Baterie inclusa !!!

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх