Autokran

21 produse

Fabrica de mașini pentru construcții Ivanovo AVTOKRAN produce macarale auto sub numele de "Ivanovets" cu o capacitate de transport de 16 până la 40 de tone. De la data înființării - 1954 - fabricile au produs mai mult de 156 mii de macarale de camioane, care și-au găsit clienții în mai mult de 70 de țări.

Experiență pe termen lung în producție și dezvoltare "IVANOVETS"

este mai mult de o jumătate de secol de istorie a conducerii, experiență unică și competență în domeniul soluțiilor de design eficiente pentru producerea de produse competitive moderne. De-a lungul deceniilor de producție a macaralelor de automobile, Școala de Inginerie și Design Ivanovo a devenit liderul producătorului de macarale din industrie, stabilește tendințe moderne în dezvoltarea și dezvoltă noi tehnologii în dezvoltarea și producția de produse.

Producție modernizată

În 2011, întreprinderea a modernizat producția, inclusiv infrastructura și facilitățile de cercetare. În exploatarea industrială există un complex robotizat unic pentru producerea de săgeți ovoid. Gradul ridicat de automatizare a tuturor proceselor tehnologice garantează o precizie perfectă și o calitate a fabricației macaralei. Investiția totală în modernizarea producției a depășit 800 de milioane de ruble.

Trăsături unice ale săgeților ovoidă

Folosirea săgeților ovoid asupra macaralelor de autovehicule Ivanovets asigură distribuția optimă a solicitărilor statice și dinamice; Creșterea rezistenței brațului fără creșterea masei sale; stabilitatea locală mult mai mare a "marginilor comprimate" ale săgeții; conferă brațului o rigiditate excepțională pentru torsiune și îndoire, permițându-i să-și reducă masa. Folosirea săgeților ovoid în dezvoltarea de noi produse face posibilă crearea de macarale auto cu brațe cu 4 secțiuni care nu trebuie să demonteze contragreutățile pentru o mișcare legală legală de-a lungul drumurilor.

Conducerea tehnologică

Macaralele moderne de camioane "IVANOVETS" pe șasiul Euro-5 se remarcă prin respectarea strictă a sarcinilor tehnice admise de șasiu. Soluțiile de înaltă tehnologie, incluse în proiectare, vă permit să creați macarale cu o săgeată care depășește 30 de metri, îndeplinind cerințele pentru sarcini axiale atunci când se deplasează într-o configurație complet completă. Macarale montate „Ivanovets“ nu are nevoie de ajutorul altor vehicule (pentru transportul unei contragreutăți sau braț), iar la sosirea la locul gata să lucreze la înălțimi de până la 40 de metri.

Вверх