-1

Macara mobila Ivanovets KS-55735-7

Macara mobila Ivanovets KS-55735-7
«Ивановец»
Cod produs: 000017
0
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Macara mobila Ivanovets КС-55735-7 OVOD cu capacitate de 35 de tone pe șasiu KamAZ-63501 este proiectat pentru lucrări de încărcare și descărcare și lucrări de construcție și instalare. Secțiunea ovoidă a secțiunilor brațului oferă o greutate mai mică, o rezistență mai mare la pierderea stabilității locale și o poziționare mai bună a alunecărilor, reducând astfel eforturile și deformările locale. Acest lucru, la rândul său, vă permite să măriți evaluările de sarcină la distanțe medii și lungi, precum și să îmbunătățiți siguranța atunci când lucrați. Brațul macaralei este o lungime telescopică, de 4 secțiuni, de 30,34 m. Macara poate fi de asemenea echipată cu o extensie a brațului de 9 m care poate fi montată la un unghi de 0 și 30 de grade.

Cabina operatorului macaralei - cu vizibilitate îmbunătățită (datorită utilizării geamului panoramic și a două ștergătoare de parbriz) și a înclinației variabile. Panou de control ergonomic cu dispozitiv de siguranță integrat și dispozitive pentru monitorizarea funcționării macaralei și șasiului. Confortul sporit al cabinei este asigurat de prezența scaunului șoferului macaralei cu suspensie mecanică și absorbție hidraulică a șocurilor, un suport din spate și o tetieră. Scaunul are și reglaje longitudinale și verticale. Cabina este echipată cu un sistem eficient de ventilare și încălzire. Ca o opțiune, cabina poate fi echipată cu un mecanism de schimbare a unghiului poziției sale.

MICROPROCESSOR LIMITATOR DE CAPACITATE DE ÎNCĂRCARE CU INDICAȚIE DIGITALĂ INFORMAȚII ONK-160 vă permite să monitorizați gradul de încărcare a macaralei, lungimea și înălțimea brațului, înălțimea capului brațului; indică greutatea reală a încărcăturii pe cârlig și capacitatea maximă de încărcare la decolarea dată; în mod automat, în funcție de coordonatele date, limitează domeniul macaralei atunci când operează în condiții strâmte și în apropierea liniilor electrice. Înregistratorul de parametri instalat în limitatorul de sarcină captează parametrii de funcționare și gradul de încărcare a macaralei pe întreaga durată de viață

Caracteristici tehnice Macara macara Ivanovets КС-55735-7 OVOD

Capacitatea de transport, t 35

Momentul de încărcare, t / m 105

Distanța maximă a brațului (cu gâscă), m 28 (33)

Înălțimea maximă de ridicare (cu gâscă), m 30,3 (39)

Lungimea brațului, m 10,16 - 30,34

Lungimea brațului, m 9

Viteza nominală de ridicare (coborâre) a încărcăturii la stocul de frânghie de 10 ori, m / min. 5.1

Viteza crescută de ridicare (coborâre) a încărcăturii la stocul de cabluri de 10 ori, m / min. 10.2 (cu o încărcătură care nu depășește 5 tone)

Viteza de aterizare, m / min. 0.2

Zona de lucru, cam 360

Viteza maximă de rotație, min-1 1

Tipul operațiunilor macaralei de acționare este proporțional din punct de vedere electric

Șasiu KamAZ-63501

Formula roții 8 x 8

Motorul KamAZ-740.612-320 (Euro-4)

Puterea motorului, kW (hp) 235 (320)

Viteza de deplasare, km / h 60

Dimensiuni totale, mm 11 900 x 2 500 x 4 000

Suport pentru contur, mm 6 500 x 7 424 (4 427 x 4 892) x 6 177

Rază de întoarcere de-a lungul capului brațului, m 15

Gradabilitate, 16

Greutatea totală (cu un singur fișier), t 25,86 (26,4)

Specificațiile tehnice ale vehiculelor enumerate pe această pagină au un caracter de referință. parametrii și alți indicatori de performanță depind de echipamentul vehiculului dorit de cumpărător.

Caracteristicile
Capacitatea de încărcare
35 t
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх