-1

Autocran KS-35714K3

Autocran KS-35714K3
«Ивановец»
Cod produs: 000002
0
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Macara de macara Ivanovets КС-35714К3-10 cu o capacitate de ridicare de 16 tone pe șasiu KamAZ-53605 este proiectată pentru lucrări de încărcare și descărcare, precum și lucrări de construcție și instalare. Ramele de sprijin și rabatare ale macaralei, precum și brațul telescopic, sunt proiectate utilizând sisteme CAD și calcule pentru elemente finite. Structurile sunt la fel de ușoare și puternice, cu caracteristici de rigiditate. Îmbinările sudate sunt realizate cu ajutorul mașinilor controlate de calculator, ceea ce asigură cea mai bună calitate a articulațiilor, documentată după testarea cu ultrasunete

Boom-ul telescopic cu trei secțiuni de 23 m este cel mai lung din clasa sa. Fabricat din oțel de înaltă rezistență. Secțiunile brațului profilului curbat constau din două jumătăți sudate sudate de-a lungul unei linii de tensiune neutră. Prima secțiune telescopică este telescopată de către cilindrul hidraulic, iar cea de-a doua este extrasă sincronă cu acesta de către tractoarele de frânghie (extensie și retragere). Pentru a mări spațiul de fotografiere, la cerere este disponibilă o extensie de "braț" cu lungimea de 9.0 m, având capacitatea de a se înclina cu 30 de grade.

Unitatea de sprijin 5 sunt 600 x 4942 mm asigură o stabilitate ridicată a macaralei și cea mai mare clasă în raza de lucru de până la 21,0 m la brațul telescopic și până la 30,0 m la un braț. Mecanisme de acționare camion - pompe hidraulice cu piston axial acționat de șasiul motorului. acționare hidraulică în combinație cu sistemul de control prin joystick hidraulic asigură ușurința și simplitatea controlului macaralei, buna funcționare a mecanismelor, o gamă largă de viteze, obținând viteze mici de aterizare și combinația de macara operațiuni multiple.

Șasiul auto KamAZ-53605 (4x2) se distinge prin calitatea și fiabilitatea sa, poate fi utilizat pe diferite tipuri de drumuri. Dimensiunile mici și ușurința în funcționare îi conferă caracteristici excelente de manevrabilitate, ceea ce face ca KS-35714K3-10 să fie o macara optimă pentru camioane pentru condiții urbane strânse. În același timp, șasiul este echipat cu un motor diesel puternic, cu un KAMAZ-740.62-280 cu turbocompresor, cu o putere de 280 CP, ceea ce asigură o tracțiune ridicată și o economie de combustibil.

Specificațiile tehnice ale vehiculelor enumerate pe această pagină au un caracter de referință. parametrii și alți indicatori de performanță depind de echipamentul vehiculului dorit de cumpărător.

Caracteristicile
Capacitatea de încărcare
16 t
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх