-1

Autocran Ivanovetsk KS-45717-1R

Autocran Ivanovetsk KS-45717-1R
«Ивановец»
Cod produs: 000006
0
MDL
La comanda

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Macara-manipulator Ivanovetsky КС-45717-1Р Capacitate de încărcare 25 tone pe șasiu URAL-4320 este destinată încărcării și descărcării, lucrărilor de construcții și lucrărilor de asamblare. Secțiunea ovală a secțiunilor brațului asigură o mai mică greutate, o rezistență mai mare la pierderea stabilității locale și o poziționare mai bună a glisierelor, ceea ce reduce deformările și deformările locale. Aceasta, la rândul său, vă permite să măriți încărcăturile medii și pe termen lung, precum și să creșteți siguranța în timpul lucrului.

Rama de susținere și oscilație a macaralei, precum și brațul telescopic, sunt proiectate folosind sisteme CAD și se calculează folosind metoda cu elemente finite. Structurile sunt la fel de ușoare și au caracteristici optime de rigiditate. Îmbinările sudate sunt realizate cu ajutorul mașinilor controlate de calculator, ceea ce asigură cea mai bună calitate a articulațiilor, documentată după testarea cu ultrasunete.

Lungimea brațului telescopic cu 4 secțiuni de 30,7 m este cea mai lungă din clasa sa. Mecanismele de acționare a macaralei hidraulice - de la două pompe axiale cu piston, acționate de șasiul motorului. Acționarea hidraulică în combinație cu un sistem de comandă cu joystick-uri hidraulice asigură o operare ușoară și simplă a macaralei, o funcționare ușoară a mecanismelor, o gamă largă de viteze, viteze reduse de aterizare și combinația a mai multor operații cu macarale.

Limitatorul de sarcină cu microprocesor cu afișaj digital informații ONC-160 vă permite să urmăriți sarcina macaralei, lungimea brațului și zbor, înălțimea vârfului brațului de ridicare; indică greutatea reală a încărcăturii pe cârlig și capacitatea maximă de încărcare la decolarea dată; în mod automat, în funcție de coordonatele date, limitează domeniul macaralei atunci când operează în condiții strâmte și în apropierea liniilor electrice. Înregistratorul de parametri instalat în limitatorul de sarcină captează parametrii de funcționare și gradul de încărcare a macaralei pe întreaga durată de viață.

Specificații Macara autobuzelor Ivanovets КС-45717-1Р ОВОИД

Capacitatea de transport, t 25

Momentul de încărcare, t / m 84,8

Distanța maximă a brațului (cu gâscă), m 29 (31)

Înălțimea maximă de ridicare (cu gâscă), m 31.2 (39.9)

Lungimea brațului, m 9,9 - 30,7

Lungimea brațului, m 9

Zona de lucru, aproximativ 240 și 360

Viteza de rotație, min-1 1,9

Viteza nominală de ridicare (coborâre) a încărcăturii, m / min. 7.4-40

Viteza de aterizare, m / min. 0.2

Șasiu URAL-4320

Formula roții 6 x 6

Motorul YaMZ-53622

Puterea motorului, kW (hp) 176 (240)

Viteza de deplasare, km / h 60

Dimensiunile generale ale poziției de transport, mm 11 945 x 2 500 x 3 817

Suport pentru contur, mm 6 000 х 5 430/2 260 х 5 430

Greutatea maximă cu brațul principal, kg 21 950

Specificațiile tehnice ale vehiculelor enumerate pe această pagină au un caracter de referință. parametrii și alți indicatori de performanță depind de echipamentul vehiculului dorit de cumpărător.

Caracteristicile
Capacitatea de încărcare
25 t
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх