-1

Macara auto KS-45717K-3R "Ivanovets"

Macara auto KS-45717K-3R "Ivanovets"
«Ивановец»
Cod produs: 000014
0
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Macara auto KS-45717K-3R "Ivanovets" cu o capacitate de ridicare de 25 de tone este montată pe platforma de aterizare all-terrain Kamaz 43118-46. Macara KS-45717K-3R este echipată cu o braț telescopic cu 4 secțiuni, cu profil ovoid, cu o lungime de 30,7 metri - cea mai lungă din clasa sa. Secțiunile brațului au o secțiune transversală ovoidă care asigură o masă mai mică, o rezistență mai mare la pierderea stabilității locale și o poziționare mai bună a alunecărilor, reducând astfel eforturile și deformările locale. Acest lucru vă permite să obțineți evaluări de sarcină ultra-mari la distanțe medii și lungi, pentru a îmbunătăți în mod semnificativ fiabilitatea și siguranța.

Acționarea hidraulică a mecanismelor macaralelor asigură o operare ușoară și simplă a macaralei, o funcționare ușoară a mecanismelor, o gamă largă de viteze, viteze reduse de aterizare și combinația a mai multor operații cu macarale.

Macara mobilă este echipată cu un microprocesor organichitelem duty informații afișaj digital ONC-160, care vă permite să urmăriți sarcina macaralei, lungimea brațului și zbor, înălțimea vârfului brațului de ridicare, și arată greutatea reală a sarcinii pe cârlig, iar capacitatea maximă de la o anumită rază. În mod automat, în conformitate cu coordonatele date, limitează domeniul macaralei atunci când operează în condiții strâmte și în apropierea liniilor electrice. Înregistratorul de parametri instalat în limitatorul de sarcină captează parametrii de funcționare și gradul de încărcare a macaralei pe întreaga durată de viață.

Parametrii de bază

Șasiu de bază KAMAZ 43118-46

Formula roții 6x6

Parametrii de masă

Greutatea totală cu brațul principal, t 22.1

Motorul

Tipul 740.662 (Euro-4)

Puterea motorului, hp (kW) 300 (221)

Setări pentru Crane

Capacitatea de transport, t 25

Momentul de încărcare, tm 84,8

Distanța maximă a brațului, m 29,0 Max

Înălțime de ridicare, m 31,2

Lungimea brațului, m 9,9 - 30,7

Viteza nominală a ridicării (coborârii) încărcăturii, m / min 7,4 - 4,0

Rata de aterizare, m / min 0,2

Viteza de deplasare, km / h 60

Suport pentru contur, m 6,0 x 5,43 2,26 x 5,43

 Lungime, mm 11 945

Lățime, mm 2 500

Înălțime, mm 3 990

Specificațiile tehnice ale vehiculelor enumerate pe această pagină au un caracter de referință. parametrii și alți indicatori de performanță depind de echipamentul vehiculului dorit de cumpărător.

Caracteristicile
Capacitatea de încărcare
25 t
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх