Filtre pentru vin

15 produse

От
До

De ce să filtrăm vinul?

Filtrarea și clarificarea vinului este unul dintre cele mai importante procese din vinificație, care afectează nu numai culoarea, ci și gustul.

Odată pregătit, vinul nu este niciodată complet limpede. Conține tescovină, fracții mici de drojdie, zahăr și piatră de vin. De asemenea, strugurii din podgorie conțin praf, sol, precum și diverse mucegaiuri și ciuperci. Filtrarea vinului se efectuează pentru a îndepărta sedimentele care se formează din drojdie moartă și reziduuri de struguri.

 

Filtrarea vinurilor albe și roșii este obligatorie atât în ​​producția industrială, cât și în cea casnică. Datorită filtrării, este posibil să obțineți puritatea estetică și transparența băuturii, stabilitatea gustului vinului, precum și sublinierea buchetului său și caracteristicilor sale excepționale. Dacă filtrarea nu se face la timp și drojdia moartă nu este îndepărtată din sediment, acestea vor strica pur și simplu gustul băuturii și, de asemenea, pot provoca fermentația din nou a băuturii.

 

Tipuri de filtre pentru vin la COLESO.MD

Bentonită. Este o substanță naturală ieftină. Disponibilă sub formă de pulbere. Bentonita colectează sedimentele, le face mai grele, făcându-le mai mari, simplificând astfel procesul de filtrare sau colectare ulterioară din fundul butoiului.

Filtru de presare. Principiul de funcționare al filtrului de presare este destul de simplu, este o pompă alimentară care preia filtrarea vinului dintr-un recipient, îl conduce sub presiune de-a lungul plăcilor speciale de filtrare, după care produsul filtrat intră într-un alt recipient. Elementul filtrant este realizat din plăci de plastic, între care se prinde hârtia filtrantă preumezită. În rețeaua de magazine COLESO.MD puteți cumpăra orice echipament pentru prelucrarea strugurilor și fructelor.

 

Cumpărați un filtru pentru vin în Moldova, Chișinău.

În rețeaua de magazine COLESO.MD puteți cumpăra echipamente de filtrare fabricate în Italia la prețuri accesibile. Puteți cumpăra un filtru pentru vin, vodcă, suc, coniac în sortiment, la un preț redus, nu numai în Chișinău, ci și în Bălți, Cahul, Comrat, Taraclia, Hâncești, Orhei, Ceadâr-Lunga, Briceni, Râșcani, Ștefan Vodă, Soroca, Ungheni și alte orașe, livrăm în toată Moldova!

Pentru cumpărătorii angro există prețuri și condiții speciale pentru cooperare.

Вверх