20

Buggy KTA K5

Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
arrow
arrow
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Buggy KTA K5
Credit 0%
Cod produs: 62346
59500
-18%
49000
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs
Buggy KTA K5 este un vehicul mic și ușor, cu un grad ridicat de mobilitate în teren accidentat, conceput pentru plimbări off-road sau plimbări în mediul rural.
Carcasa ranforsată asigură un nivel ridicat de siguranță.  Nu poate fi deranjat de denivelări, pământ și dealuri mici. În același timp, creatorii au acordat o atenție deosebită ușurinței de utilizare. 
În interiorul cabinei este echipat cu scaune confortabile, anatomice, cu centuri de siguranță de tip auto, care vor fi confortabile pentru un copil (10-12 ani) sau un adult cu o înălțime de până la 195 cm. 
În partea de sus există un acoperiș din material textil pentru a împiedica ploaia. Toate roțile sunt prevăzute cu apărători de noroi, ceea ce înseamnă că nu pătrunde murdărie în interior. Filtrul de aer este plasat într-o cutie specială (cutie de filtrare). 
Buggy KTA K5 are suspensie reglabilă, astfel încât chiar și o călătorie lungă va fi confortabilă. De asemenea, puteți regla înălțimea scaunului și a volanului pentru a face călătoria cât mai plăcută și mai confortabilă posibil.  
Este o fuziune a călătoriei extreme cu confortul.  Cei care au călătorit în buggy știu cât de distractiv este să conduci prin pădure cu 40-50 km/h, cu un peisaj care clipește ca un caleidoscop, accelerând în viraje și dând accelerații în linie dreaptă. 
KTA K5 poate accelera până la 60 km/h în . Buggy KTA K5 este eficient din punct de vedere al consumului de combustibil, cu 5 litri de combustibil la 100 km. Tipul de transmisie: lanț la puntea spate. 
Garda la sol (distanța dintre asfalt și cel mai jos punct al buggy-ului KTA K5) este de 26 cm, ceea ce este suficient. 
Aceasta este excelentă pentru off-roading, pentru condusul pe drumuri verzi, precum și pentru drumuri cu gropi și neasfaltate. Garda mare la sol vă permite, de asemenea, să atacați obstacolele din apă. Puteți traversa cu ușurință pârâuri și râuri mici. 
KTA K5 are o linie de plutire de 30 cm. Roțile de 10 inch (25,4 cm) au o bandă de rulare off-road, care îmbunătățește, de asemenea, mobilitatea în afara drumului și oferă performanțe off-road deosebite.  
Lățimea anvelopelor de 22 cm face ca vehiculul să fie suficient de stabil pentru dimensiunile sale. Distanța dintre roțile din față: 1290 mm, iar cele din spate 1200 mm, ceea ce vă permite să "urcați" mai bine în urcare .
Interesant, unic, design atrăgător. Acest model de cărucior poate fi modernizat, în plus la asamblarea standard din fabrică puteți comanda: - troliu - cufere de 96 litri - cutii de 5 și 10 litri cu închizători - capcane din pânză. Trapele din spate și laterale (păstrează șoferul și pasagerul curați) - Fascicule LED pe toată lungimea pe acoperiș - Lampă de stop - Contor de ore de funcționare (înregistrează timpul de funcționare a motorului) - Parbriz - Oglinzi retrovizoare (centrală și laterală)
Caracteristici:
Tip - Cărucior cu motor pe benzină
Motor - 180 cc (17 CP), monocilindru, în 4 timpi
Viteză - 60 km/h
Dimensiuni buggy - 234x140x155 
Roți - Roți față / spate: 22x7-R10 / 22x10-R10 
Sarcina utilă maximă - 160 kg 
Răcirea motorului - Aer
Aprindere - Demaror electric
Capacitatea rezervorului - 10 litri, benzină AI-92.
Transmisie - Variator F-N-R
Frâne - hidraulice, discuri față/spate 
Suspensie față - cu arcuri 
Suspensie spate - Amortizoare reglabile 
Dimensiuni cutie exterioară, capacitate - 230x120x66
Greutatea pachetului în kg - 280 
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх