2

Drona DJI Mini3

Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
arrow
arrow
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Drona DJI Mini3
Cod produs: 65285
10300
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Dronă DJI Mini3
Cântărește mai puțin de 249 g
Durată de viață mai lungă a bateriei
Video 4K HDR
Fotografiere verticală adevărată
Caracteristici inteligente
Rezistență maximă la vânt 38 km/h
Ușor de utilizat, ideal pentru începători


ZBURAȚI!
Aparatul compact și ultraușor DJI Mini 3 cu cameră foto este făcut pentru aventură. Are o baterie mai mare și mai puternică, videoclipuri HDR bogate în detalii în 4K și caracteristici interesante, cum ar fi fotografierea strict verticală, excelentă pentru social media. Mini 3 este potrivit pentru orice situație: o călătorie epică sau o zi obișnuită acasă.


Cântărește mai puțin, zboară mai mult timp
Luați DJI Mini 3 cu dumneavoastră și anticipați aventurile viitoare! Cu un design pliabil și cântărind mai puțin de 249 g[1], elicopterul este întotdeauna gata de plecare.


Zboruri ultra-lungi cu o baterie îmbunătățită
Acum puteți vedea mai mult datorită unei durate de viață prelungite a bateriei. Capturați și mai multe filmări și uitați de autonomia redusă a bateriei. Înălțați-vă în aer cu încredere și liniște sufletească.


O bogăție de imagini - o bogăție de culori
Profitați din plin de formatul strălucitor 4K HDR, care vă ajută să surprindeți culori realiste atât ziua, cât și noaptea[3].[3] Mini 3 are un senzor CMOS de 1/1,3 inchi cu ISO nativ dublu și tehnologie HDR la nivel de cip. Capturați orice detaliu pe timp de zi, în zonele luminoase și întunecate, pentru imagini mai detaliate și cu mai multă profunzime. Continuați să capturați imagini clare și vii, chiar și atunci când ziua se transformă în noapte.


Totul este despre detalii
Deschiderea f/1,7 a camerei și pixelii mai mari de 2,4 µm 4 în 1 ai camerei vă permit să înregistrați detalii clare și să oferiți o calitate excepțională a imaginii. Și este pe deplin capabilă să facă acest lucru chiar și în condiții de iluminare slabă. Folosiți zoomul 4x nu numai pentru a surprinde subiecte îndepărtate, ci și pentru a explora acele obiecte sau locații înainte de a le fotografia.


Stabilizator actualizat
Un design inovator al suspensiei înseamnă mai multe opțiuni pentru camera dvs. printr-un unghi larg de înclinare. Iar cu o trecere rapidă la modul de fotografiere verticală autentică, chiar și fotografiile obișnuite sunt vii și gata de publicare.


Capacitate maximă, efort minim
Faceți fotografii și clipuri video avansate printr-o singură atingere cu funcțiile QuickShot, precum Dronie, Circle, Helix, Rocket și Boomerang. Puteți trimite la fel de rapid rezultatele pe dispozitivul mobil pentru salvare sau partajare cu QuickTransfer.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх