1

Cod produs: 59217
4200
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Pulverizator cu ultrasunete cu lichid de curățare pentru balsamurile Atom Lemon. Setul include 48 de sticle de 120 ml.


Pulverizator Errecom Atom machine Lemon RK1393

  • Aplicarea purificării aerului
  • Tensiunea de alimentare 12 V
  • Capacitate 390 ml / oră
  • Temperatura de funcționare (TS) 0 ° C ... 60 ° C
  • Dimensiuni W170xD110xH170 mm
  • Greutate 0,7 kg
  • Cod fabrică RK1393
  • Țara de origine Italia

Descriere Pulverizator Errecom Atom machine Lemon RK1393

Mașina Atom este un dispozitiv cu ultrasunete special conceput pentru a pulveriza lichide speciale, care sunt apoi circulate de sistemul de circulație al aparatului de aer condiționat pentru a dezinfecta și a elimina mirosurile neplăcute.


Sistemul pulverizează lichide, producând cantități mari de microparticule (mai puțin de 5 microni în diametru) la temperatura ambiantă. Aceste microparticule sunt atât de ușoare încât nu se așează pe suprafețe și, prin urmare, sunt distribuite în aerul condiționat și în camera sau interiorul vehiculului.


Unitatea este proiectată la cele mai înalte standarde și funcționează pe rețea pentru a furniza suficiente particule pentru a elimina în mod eficient toate microorganismele și mirosurile.


Un ciclu de tratament durează aproximativ 12 minute la T 20 ° C și se termină (se oprește automat) când lichidul din rezervor atinge un nivel minim. La temperaturi ambientale mai ridicate, ciclul de procesare va fi mai scurt, la temperaturi mai scăzute, mai lung.

Caracteristicile
Ţara de origine:
Italia
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх