21

Cod produs: 59206
140
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

SealUp pentru îmbinări și cuplaje ale sistemelor de aer condiționat, care formează o peliculă rezistentă chimic pe filete. Rămân elastic, se învecinează cu suprafețele interioare, umplând micro-goluri. Ideal pentru componente din plastic și metal supuse vibrațiilor puternice. Funcționează la temperaturi de la -90 ° la + 200 °. Stabil atât în ​​timpul evacuării, cât și la presiuni de până la 500 Bar / 7250 Psi.


SealUp trebuie aplicat conexiunilor filetate sau cu flanșă și garniturilor. Apoi se învecinează cu suprafața și formează o umplutură elastică și stabilă. Previne scurgerile din țevi, conexiuni și șuruburi. Rezistent la multe substanțe chimice, inclusiv agenți frigorifici, gaze inflamabile, uleiuri, combustibili, solvenți și gaze industriale.


Beneficii:

• Previne scurgerile.

• Permite redeschiderea conexiunilor.

• Ușor de îndepărtat.

Caracteristicile
Ţara de origine:
Italia
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх