19

Cod produs: 59220
120
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Uleiul sintetic PAG-46 FUCHS este utilizat la compresoarele frigorifice. Uleiurile PAG sunt destinate în principal instalațiilor frigorifice de transport, în care freonul R134a servește ca gaz de lucru. Gama de uleiuri frigorifice PAG a fost dezvoltată pe baza cerințelor actuale de uleiuri frigorifice. Anterior, omniprezentul R 12, a fost înlocuit acum cu R 134a. Și datorită faptului că uleiurile pe bază de minerale (MO), polialfaolefina (PAO) sau alchilbenzen (AB) nu sunt miscibile cu agentul frigorific R 134a, a apărut un nou tip de ulei pe bază de fluide polare glicolice - PAG.

Aplicații: compresoare de transport (în principal compresoare de aer condiționat).

Tip ulei: sintetic (polialglicol).

Compatibilitatea agentului frigorific: R134a.

Caracteristici de performanță: Uleiurile PAG nu pot fi amestecate cu esteri poliolici; uleiul absoarbe umezeala mult mai mult decât uleiurile MO și AB, ceea ce impune restricții asupra timpului de contact al unui recipient deschis cu ulei și aer.

Caracteristicile
Ţara de origine:
Italia
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх