2

Căpător de cartofi vibrant pentru minitractor KVT-2

Căpător de cartofi vibrant pentru minitractor KVT-2
Cod produs: 61590
9900
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Căpătorul de cartofi cu vibrații KVT-2 cu două rânduri pentru un minitractor - este agregat cu minitractoare pentru trei puncte. Designul excavatorului de cartofi produce mișcări de vibrație ale mecanismului de cernere, care la rândul lor face posibilă săparea cartofilor cu o calitate înaltă, curățându-i de pe pământ, trebuie doar să colectați cartofii și să-i puneți în saci sau cutii. Mecanismul ecranului utilizează rulmenți cu bile perechi, care sunt foarte fiabili chiar și în cazul utilizării intense pe termen lung. Sapătorul cu două rânduri pentru un minitractor este foarte ușor de utilizat și de configurat, ușurând astfel munca manuală și făcând posibilă efectuarea mai multor lucrări într-un timp scurt.


Tip     
cu balamale
Performanţă  
0,36 ha/oră
Lățimea de captură 
100 - 120 cm.
Adâncimea de săpare
18 cm
Viteza de lucru      
3 km/h
Dimensiuni   
75x142x101 cm.
Este agregat cu
mini tractoare de la  24 CP.
Greutate   
105 kg.                                                                                 


Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх