7

Remorcă basculantă PS-0.6

Remorcă basculantă PS-0.6
Cod produs: 61600
12000
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Remorcă universală pentru motoblock de la 8 CP Datorită transferului automat al caroseriei și datorită blocării complete a roților, precum și mișcării  în spate a tractorului cu mers în spate.

Designul inteligent, portant, atinge o eficiență superioară - fără roți doar 96 kg . capacitatea de încărcare a remorcii - 600 kg. Este agregat cu roți VAZ standard și anvelope de 13 sau 14 inch. Echipat cu două sisteme de frânare. Frâne de parcare pentru menținerea în siguranță și pentru transferul sarcinilor, precum și frâne pentru utilizare în timpul conducerii.

Vopserea cu pudră polimerică permite păstrarea culorii și strălucirii chiar și în lumina soarelui constantă, oferă durabilitate și rezistență la coroziune. Cutia de călătorie de sub scaun vă permite să găzduiți uneltele și lucrurile necesare călătoriei. Dimensiunile sunt 1350x750x1250 mm.



Capacitatea de greutate

600 kg.
Lungimea de bază
285 cm
Dimensiuni2850x750x1250 mm.
Se adună cublocuri motor 8 CP
Greutate

96 kg.
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх