9

Căpător de cartofi cu vibrații pentru motoblock KVM-44

Căpător de cartofi cu vibrații pentru motoblock KVM-44
Cod produs: 61591
4400
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Mașina de săpătură de cartofi cu vibrații KVM-44 pentru un tractor cu mers în spate - este agregată cu tractoare grele răcite cu apă. Folosind arborele de preluare a curelei de putere al tractorului cu mers pe jos, designul excavatorului de cartofi produce mișcări vibraționale ale mecanismului de cernere în raport cu cuțitul, ceea ce, la rândul său, face posibilă săparea de cartofi de orice varietate de înaltă calitate. Curățând cartofii de pe pământ, trebuie doar să strângi cartofii și să îi pui în pungi sau cutii. Mecanismul ecranului utilizează rulmenți cu bile perechi, care sunt foarte fiabili chiar și în cazul utilizării intense pe termen lung.


Sapătorul de cartofi motoblock este foarte ușor de utilizat și de configurat, ușurând astfel munca manuală și făcând posibilă efectuarea mai multor lucrări în mai puțin timp.



Tip
montat                                                                                     
Numărul de cuțite
1 bucată
Performanță
0,07 ha/oră
Span width
44 cm
Adâncime de săpătură
20 cm.
Viteza de lucru
1,5 km/h.
Viteza de rotație a prizei de putere
540 rpm
Dimensiuni
92x62x72 cm
Se adună cu
tractoare grele răcite cu apă
Greutate
42 kg.
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх