10

Căpător de cartofi pentru mototractor KMT-1-44

Căpător de cartofi pentru mototractor KMT-1-44
Cod produs: 61592
8200
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Căpătătorul de cartofi pentru tractorul cu motor KMT-1-44 este realizat dintr-o construcție solidă și un material de înaltă calitate, care, la rândul său, face posibilă săparea de cartofi de înaltă calitate a oricărui soi.Prin curățarea cartofilor de pe pământ, trebuie doar să strângi cartofii și să-i pui în pungi sau cutii.


Sapatorul de cartofi este foarte usor de folosit si de montat, ceea ce faciliteaza munca manuala si face posibila efectuarea unor cantitati mari de munca intr-un timp scurt. Materialul selectat corespunzator garanteaza ca sapatorul de cartofi de cernut va rezista oricaror obstacole mecanice, ceea ce va asigura functionarea pe termen lung a sapatorului de cartofi pe orice tip de sol.


Tehnologia de fabricație a căpătorului de cartofi este realizată în așa fel încât să sape pământul la o adâncime de 18 centimetri, fără a deteriora astfel tuberculii de cartofi.



Tip
balamale                                                                                                             
Performanță
0,1 ha/oră
Span width44 cm
Drive
belt
Adâncime de săpătură
18 cm
Viteza de lucru
3 km/h
Dimensiuni
111x66x73 cm
Se adună cu
Tractoare cu motor de la 15 CP
Greutate
71 kg.
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх