15

Plug pentru minitractor 3 corpuri PLN-3-20

Plug pentru minitractor 3 corpuri PLN-3-20
Cod produs: 61597
7900
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Pentru cultivarea terenului, biroul de proiectare al PP Korund a dezvoltat un plug cu trei brazde pentru minitractorul PLN-3-20, care a fost realizat conform celor mai noi tehnologii din sectorul agricol cu ​​astfel de ajustări precum: amplasarea cadrului de direcție față de sol, lățimea corpului plugului de 60 cm, adâncimea de lucru de 24 cm, iar distanța dintre corpuri este de 50 de centimetri. Toate acestea creează condiții pentru ca tu să lucrezi eficient pe teren.


Un unghi de plug reglat corespunzător va asigura o răsturnare bună a mingii superioare a pământului, fără a distruge structura solului, oferindu-i cantitatea potrivită de oxigen pentru a avea o recoltă bună.


Pentru utilizarea pe termen lung a unui plug cu trei brazde și pentru a rezista la sarcini moderate, a fost selectat metal de înaltă calitate și au fost utilizate cele mai noi tehnologii de fabricare a plugului.


La cultivarea terenului, un plug pentru un minitractor distruge bine rădăcinile buruienilor și ale altor plante, aruncându-le la distanța potrivită în stratul inferior al pământului, în urma căruia se face apoi compost, care poate fi folosit ca îngrășământ. pentru pământ.


Pentru a umple pământul cu minerale din stratul superior al pământului, plugul cu trei brazde pentru tractor, care sunt utilizate în acest model, separă un strat subțire de pământ și îl mută în partea de jos a brazdei, acolo se recruteaza cu minerale pentru a aduce mai tarziu randament.

  • Tip articulat
  • Productivitate 0,3 ha/oră
  • Latime de captare 60 cm.
  • Adâncime de prelucrare 24 cm.
  • Număr de cutii3 buc.
  • Distanța dintre corpuri este de 50 cm.
  • Dimensiuni 190x125x110 cm.
  • Se agrega cu minitractoare de la 12-20 CP.
  • Greutate 90 kg.


Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх