20

215/55/16 HIFLY HF201 97V XL vara

215/55/16 HIFLY HF201 97V XL vara
215/55/16 HIFLY HF201 97V XL vara
arrow
arrow
215/55/16 HIFLY HF201 97V XL vara
215/55/16 HIFLY HF201 97V XL vara
Hifly
Product Code: 63528
925
MDL

Due to the increase of price for energy resources, the prices on goods on our website may be irrelevant! We are working on updating our prices. We insist that you check the cost of the goods with the manager! You can call, write in the chat - we will answer you!

Description and characteristics
Product description
Hifly HF201 215/55 R16 97V XL:
Produse de unul dintre producătorii respectați la nivel mondial, anvelopele de vară pentru autoturisme Hifly HF201 nu sunt cu siguranță cu mult inferioare anvelopelor de la mărci globale mai cunoscute, datorită setului excelent de caracteristici pentru consumatori, precum și a raportului calitate-preț excelent.
Disponibilă în mai multe dimensiuni diferite, inclusiv în cele mai populare, această anvelopă poate fi utilizată pe o gamă imensă de modele de mașini compacte.
Designul benzii de rulare simetrice, non-direcționale, este meticulos de detaliat. Modelul benzii de rulare conține toate caracteristicile care vă permit să clasificați cu încredere această anvelopă ca fiind de generație nouă. Acest lucru este indicat de prezența unei nervuri longitudinale chiar în centrul benzii de rulare, care este rigidă și dintr-o singură bucată. Datorită în mare parte rigidității nervurii centrale, anvelopa oferă o ținută de drum remarcabilă și o reacție remarcabilă la direcție, precum și o rezistență la rulare semnificativ redusă.
Cele două nervuri longitudinale învecinate oferă, de asemenea, o serie de caracteristici de design. Nervurile cuprind două părți, nervura interioară are o structură rigidă similară cu cea a nervurii centrale. Partea exterioară este formată din mai multe blocuri individuale de formă originală, separate unul de celălalt de o distanță minimă. Această soluție literalmente ingenioasă în multe privințe a permis modelului Hilfy HF201 să ofere o aderență echilibrată fenomenală, cu o eficiență ridicată la decelerare și frânare. 
De remarcat, de asemenea, zonele de umăr întărite ale benzii de rulare cu profil rotunjit, care permit anvelopei să ruleze constant pe viraje, chiar și la viteze mari, fără riscul de uzură neregulată.
Principalele caracteristici ale anvelopei Hilfy HF201 sunt următoarele
- Tracțiune excelentă, atât pe drumuri uscate, cât și pe drumuri umede, datorită performanței ridicate a profilului benzii de rulare;
- Stabilitatea direcțională excelentă, combinată cu manevrabilitatea receptivă, adaugă stabilitate și fiabilitate la viteze mari;
- Siguranța și fiabilitatea excelente în viraje sunt asigurate de construcția întărită a umărului.
Characteristics
Сезон
Лето
Ширина профиля
215
Высота профиля
55
Диаметр (R)
R16
text_countryoforigin_name
China
Reviews (0)
Write a review
recommend_star.svg
Related Products
View
all
arrow
arrow

* Вся представленная информация на сайте www.coleso.md, включая цены товаров, носит исключительно информационный характер и не является публичной офертой, определяемой положениями статей 681 и 805 Гражданского кодекса Р.М. №. 1107 Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.

Актуальную информацию уточняйте у менеджера! Звоните, пишите в чате - ответим!

Вверх