Auto box si suport bicicleta

32 products

Auto box si suport bicicleta
От
До

Rețeaua de magazine din Moldova COLESO.MD oferă o gamă largă de portbagaje pentru acoperiș auto și suporturi pentru biciclete în Chișinău, Moldova. Suntem un importator direct de cutii portbagaj auto din Rusia și oferim prețuri accesibile și o garanție a calității și fiabilității produselor noastre pentru întreaga gamă de portbagaje auto și suporturi pentru acoperiș.

Avantajele cutiilor portbagaj auto de la COLESO.MD

 

  • Spațiul. Adesea, portbagajul unei mașini nu este suficient pentru a găzdui toate lucrurile necesare. Cutiile portbagaj auto sunt instalate pe acoperișul mașinii, ceea ce oferă spațiu suplimentar pentru bagaje.
  • Protecție antifurt. Modelele moderne au un sistem de închidere centrală fiabil cu deschidere pe două fețe și blocare în mai multe puncte, care este dificil de rupt.
  • Versatil. Spațiul din interiorul cutiei vă permite să transportați nu numai schiuri și snowboard-uri, ci și haine, echipamente și diverse obiecte de uz casnic.

 

 

Cumpără un portbagaj pe acoperiș în Moldova, Chișinău.

În rețeaua de magazine COLESO.MD puteți cumpăra cutii portbagaj auto și suporturi pentru biciclete fabricate în Rusia la prețuri accesibile.

Puteți cumpăra cutii portbagaj auto în Moldova în sortiment la un preț redus nu numai în Chișinău, ci și în Bălți, Cahul, Comrat, Taraclia, Hâncești, Orhei, Ceadâr-Lunga, Briceni, Râșcani, Ștefan Vodă, Soroca, Ungheni și alte orașe, livrăm în toată Moldova!

 

Pentru cumpărătorii angro există prețuri și condiții speciale pentru cooperare.

Вверх