19

Antifriz Eurofreeze AFG12+ (Rosu) 10л

Antifriz Eurofreeze AFG12+ (Rosu)  10л
Cod produs: 63133
380
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs
EUROFREEZE AFG12+ Roșu (-35°C) 10l
Lichid de răcire cu grad scăzut de îngheț, conceput pentru sistemele de răcire ale autoturismelor și camioanelor cu motoare diesel și pe benzină. Dezvoltat pentru sistemele moderne de răcire a motoarelor cu ardere internă cu inhibitori de coroziune de carboxilat.
Compoziție:
Amestec apă-glicol, pachet de aditivi de tip carboxilat foarte eficient (OAT), colorant.
Avantaje:
Agenții de răcire pe bază de carboxilat au o durată de viață mai lungă. Compatibil cu antigeluri carboxilate comparabile. Poate fi utilizat la toate motoarele moderne răcite cu lichid. Formează un strat de protecție numai la punctul de coroziune a metalului. Acest lucru duce la o eficiență mai bună a răcirii motorului decât în cazul lichidelor de răcire convenționale. Nu conțin silicați, fosfați, borați, nitriți, nitrați.
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх