4

Antigel Favorit Antifreeze AFG-11 (1л)

Antigel Favorit Antifreeze AFG-11 (1л)
Cod produs: 46776
28
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Albastru antigel FAVORIT AFG 11 - Lichid de răcire cu îngheț scăzut „Antigel AFG-11” este destinat utilizării în sistemele de răcire a mașinilor și camioanelor cu motoare diesel și benzină. Pachetul folosit de inhibitori ai ADD APT Chemicals BV (Olanda) permite utilizarea acestui lichid în orice motoare moderne cu răcire cu lichid. Este complet gata de utilizare la o temperatură de minimum 40 C și mai mare. Intervalul de înlocuire este de până la 250.000 km sau 5 ani de funcționare. Compatibil cu antigeluri similare albastre. Lichidul nu conține fosfați, amine, nitriți.

Culoare albastru
Volumul 1l
Tip normal

 

 

 

 

Opinii (0)
Spune-ţi opinia

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх