0

Sulfat de cupru

Sulfat de cupru
Cod produs: 44047
1750
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Compania "Eximotor SA" oferă achiziționarea de sulfat de cupru - o solutie preventivă pentru a limita dezvoltarea și răspândirea bolilor fungice ale fructelor.
Sulfatul de Cupru sau Piatra Vînătă.
Aplicație:
În agricultură, sulfatul de cupru este utilizat în diverse scopuri. În primul rând, este un mijloc eficient de a proteja pomii fructiferi, arbuști, struguri și alte plante de diferite boli.
În soluții de sulfat de cupru, semințele sunt gravate înainte de însămânțare pentru a distruge sporii mucegaiului pe semințe.
Cuprul este cel mai important oligoelement necesar pentru plante. Crește rezistența la îngheț a multor culturi agricole.Dacă lipsește cupru în sol, plantele dau roade mai rău sau devin în general infertile.

Indicatori chimici ai produselor

Numele indicatorului
Fracția în masă a sulfatului de cupru:  
în termeni de CuSO4 • 5H2O

99.10%

în ceea ce privește cuprul

25.22%

Fracția în masă a fierului (Fe)

0,02%

Fracția în masă a acidului sulfuric liber

0,06%

Fracție în masă a reziduurilor insolubile în apă

0,02%

Fracție în masă arsenic (As)

0,00001%

Eximotor SA  este un importator direct de îngrășăminte minerale, se oferă să cumpere sulfat de cupru în vrac și cu amănuntul la cele mai bune prețuri.

Lucrăm în toată Moldova.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх