!!! Новое поступление электрических конструкторов MOULDKING для детей и взрослых.

4

Constructorul Mould King 19005 - Cap-Tractor pneumatic.

Constructorul Mould King 19005 - Cap-Tractor pneumatic.
Cod produs: 66129
4590
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs
Constructorul „Camionul roșu” de la producătorul Mould King este complet compatibil cu Lego. Setul concurent chinezesc Lego, format din 4825 piese, aparține categoriei „Tehnic”, subcategoria „Mașini”. Modelul radiocomandat al camionului de transport puternic impresionează prin dimensiunile sale și realismul său: cabina cu uși care se deschid este echipată cu două scaune cu suporturi de brațe și tablou de bord, iar în spatele cabinei sunt compartimente de bagaje cu uși extensibile și suport pentru roata de rezervă. La fel ca în cazul camioanelor reale, cabina se poate rabata în față, iar pe șasiu este montat un mecanism de cuplare cu fixare. Cele două axe spate ale mașinii sunt echipate cu roți late cuplate, iar axa frontală este întărită cu douăsprezece amortizoare. Și tot acest lucru este motorizat și completat cu mecanisme pneumatice, iar mașina poate fi controlată fie de la distanță, fie prin aplicația APP.
Caracteristici generale:
Număr de piese - 4825 buc.
Tipul constructorului - pneumatic
Caracteristici - telecomandă inclusă
Control - radiocomandat
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх