Gril Kamado 22″ ceramic pentru carne, cârnați, pește, legume; rumenim friptura, pizza etc.
Gril Ceramic Kamado cilindric, a cărui suprafață texturată seamănă cu o portocală, este adaptat pentru multe opțiuni exotice pentru gătit.
Materialul special permite interiorului să mențină o temperatură de 400 de grade Celsius, dar în același timp nu permite suprafeței să se încălzească.
* In partea de jos se află o tavă cu cărbune, acoperită cu un grătar, în mijlocul grătarului se află un inel pe care este așezat un grătar de porțelan pentru gătirea cărnii sau o altă bază pentru prăjire.
* Există o aerisire în partea de jos a cuptorului, un termometru pe capac, două inele din oțel inoxidabil pentru a deschide capacul.
Grătarul în formă de ou face căldura să circule în interiorul sau, ceea ce duce la o distribuție uniformă a căldurii, gătire mai rapidă și pierdere mai mică de umiditate, ceea ce înseamnă căldura rămâne în grătar și suculența în carne. Grătarul ceramic este aproape o cutie magică, deoarece vă permite, de asemenea, să afumați mâncarea. Este suficient doar să adăugați chipsuri de lemn în cărbune și să înfășurați produsul în folie, făcând găuri în el.
Menținerea temperaturii dorite timp de 18 ore nu va fi o problemă.
***** Versatilitate: datorită diferitelor suprafețe, puteți prăji carne, cârnați, pește, legume; rumenim friptura la temperatură ridicată, lăsând fâșii frumoase de la grătar; fumează pește; sau coaceți pizza sau pâinea.