-1

205/55/16 APLUS A608 91V vara

205/55/16 APLUS	A608 91V  vara
APLUS
Cod produs: 58569
800
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs


Anvelopa de vară Aplus A608 este concepută pentru mașini compacte. Disponibil în câteva zeci de dimensiuni pentru roți cu diametrul de 13 până la 16 inci. Are o aderență laterală îmbunătățită, o deplasare ușoară și silențioasă, rezistență redusă la rulare și manevrabilitate sigură în condiții de ploaie.


Partea de rulare a benzii de rulare este realizată într-un design asimetric. Trăsătura sa distinctivă este aranjarea elementelor, în care se formează mai multe zone funcționale. Partea exterioară oferă stabilitate la manevrare și drept înainte. La rândul său, partea interioară conține un număr crescut de muchii de tracțiune transversale, ceea ce conferă anvelopei o eficiență excelentă a accelerației. O altă caracteristică a anvelopei este proprietățile fizice și chimice ale compusului. Mai mult de jumătate din compoziția sa constă din componente pe bază de dioxid de siliciu. Măresc elasticitatea benzii de rulare la temperaturi scăzute, oferind în același timp o stabilitate termomecanică excelentă.


CARACTERISTICI PRINCIPALE APLUS A608

- model asimetric al benzii de rulare cu mai multe zone funcționale;

- Pereții laterali întăriți îmbunătățesc manevrabilitatea la manevrare;

- un compus pe bază de silice asigură un comportament sigur pe suprafețele umede, reduce rezistența la rulare, previne uzura prematură a benzii de rulare.

Caracteristicile
Anotimp
Vara
Lăţimea Anvelopei
205
Înălţimea anvelopei
55
Diametru (R)
R16
Model
APLUS A608
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх