3

Semănătoare de cartofi pentru autotractor KSN-68 1t

Semănătoare de cartofi pentru autotractor KSN-68 1t
Cod produs: 61595
6900
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

În timpul dezvoltării unui nou plantator de cartofi pentru un tractor cu motor, pentru această mașină au fost utilizate numai materiale de înaltă calitate și metode de producție de înaltă tehnologie.


Plantatorul de cartofi cu două rânduri are două buncăre cu o capacitate de 34 de litri fiecare. Plantatorul de cartofi are un cârlig într-un singur punct. Adâncimea de plantare a cartofilor este stabilită de înălțimea brăzdarului, pasul de plantare a cartofilor este determinat de una dintre cele trei stele care sunt instalate pe buncăr cu un lanț și o lingură pe el.





Tip
balamale
Performanță
0,2 ha/oră.
Potriviți spațiere
20, 25, 30 cm
Diametrul carcasei spudding
30 cm
Setarea adâncimii
5 - 15 cm
Volumul bannerului

68 l.
Spațiere

55 - 70 cm.
Dimensiuni
74x110x76 cm                                                         
Se adună cu autotractoare de la 12 CP
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх