2

Gril Ofyr 905

Gril Ofyr 905
Gril Ofyr 905
arrow
arrow
Gril Ofyr 905
Gril Ofyr 905
Cod produs: 56737
14900
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs
OFYR este o vatră din lemn de proiectată în mod unic, cu un blat pentru prăjit pentru gătit. Căldura provine din centru, permițându-vă să gătiți o varietate de feluri de mâncare în același timp, la temperaturi diferite.
Puteți găti orice mâncare: prăjiți direct pe farfurie sau puneți o tigaie pe ea. Puteți așeza un suport cu un grătar detașabil deasupra focului. Diametrul suportului este de 39 cm; pe el va fi instalat și un cazan sau alte ustensile. OFYR vă oferă libertatea de a experimenta cu alimente și metode de gătit.
Grătarul OFYR este ușor de utilizat. Deșeurile alimentare și excesul de ulei sunt aruncate direct în foc – ștergeți OFYR-ul cu o cârpă de bumbac și ulei și este gata de utilizat din nou.
Grătarul OFYR poate fi păstrat în aer liber tot timpul anului. Piatra de bordură și vatra sunt fabricate din oțel Corten puternic și durabil. Oțelul Corten este utilizat în construcții navale, construcții industriale și civile ca material structural și decorativ. Adesea folosit pentru sculptură.
Placa fierbinte este realizată din oțel carbon și prezintă rezistență și duritate ridicată. Conține semnificativ mai puține impurități, ceea ce este important la gătit.
Focarul OFYR este format din 3 părți:
  • Curbstone – oțel corten
  • Con – Oțel Corten
  • Placă de prăjit – oțel carbon
Accesorii:
  • Capacul mare OFYR 85.
  • Gratar gratar.
  • Spatula de gătit.
  • Recepient pentru ulei
  • Şorţ.
  • O geanta.
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх