Друзья! 9 мая - выходной день ! 

2

Gril Ofyr 905

Gril Ofyr 905
Gril Ofyr 905
arrow
arrow
Gril Ofyr 905
Gril Ofyr 905
Product Code: 56737
14900
MDL

Due to the increase of price for energy resources, the prices on goods on our website may be irrelevant! We are working on updating our prices. We insist that you check the cost of the goods with the manager! You can call, write in the chat - we will answer you!

Description and characteristics
Product description
OFYR este o vatră din lemn de proiectată în mod unic, cu un blat pentru prăjit pentru gătit. Căldura provine din centru, permițându-vă să gătiți o varietate de feluri de mâncare în același timp, la temperaturi diferite.
Puteți găti orice mâncare: prăjiți direct pe farfurie sau puneți o tigaie pe ea. Puteți așeza un suport cu un grătar detașabil deasupra focului. Diametrul suportului este de 39 cm; pe el va fi instalat și un cazan sau alte ustensile. OFYR vă oferă libertatea de a experimenta cu alimente și metode de gătit.
Grătarul OFYR este ușor de utilizat. Deșeurile alimentare și excesul de ulei sunt aruncate direct în foc – ștergeți OFYR-ul cu o cârpă de bumbac și ulei și este gata de utilizat din nou.
Grătarul OFYR poate fi păstrat în aer liber tot timpul anului. Piatra de bordură și vatra sunt fabricate din oțel Corten puternic și durabil. Oțelul Corten este utilizat în construcții navale, construcții industriale și civile ca material structural și decorativ. Adesea folosit pentru sculptură.
Placa fierbinte este realizată din oțel carbon și prezintă rezistență și duritate ridicată. Conține semnificativ mai puține impurități, ceea ce este important la gătit.
Focarul OFYR este format din 3 părți:
  • Curbstone – oțel corten
  • Con – Oțel Corten
  • Placă de prăjit – oțel carbon
Accesorii:
  • Capacul mare OFYR 85.
  • Gratar gratar.
  • Spatula de gătit.
  • Recepient pentru ulei
  • Şorţ.
  • O geanta.
Reviews (0)
Write a review
recommend_star.svg
Related Products
View
all
arrow
arrow

* Вся представленная информация на сайте www.coleso.md, включая цены товаров, носит исключительно информационный характер и не является публичной офертой, определяемой положениями статей 681 и 805 Гражданского кодекса Р.М. №. 1107 Характеристики и комплектация товара могут изменяться производителем без уведомления.

Актуальную информацию уточняйте у менеджера! Звоните, пишите в чате - ответим!

Вверх