4

Masina de slefuit Vatole S100

Masina de slefuit Vatole S100
Masina de slefuit Vatole S100
Masina de slefuit Vatole S100
arrow
arrow
Masina de slefuit Vatole S100
Masina de slefuit Vatole S100
Masina de slefuit Vatole S100
Cod produs: 62081
15800
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Masina de slefuit S100 este un utilaj de construcții utilizat pentru a netezi suprafața plăcilor de beton proaspăt așezate. Această mașină este formată dintr-un rotor care se rotește paralel cu suprafața plăcii.

Cerere:

- Discurile sau duzele cu palete multiple rotesc rotoarele pe suprafața încă moale a betonului, netezind eficient orice denivelări sau proeminențe. 

Caracteristici: De încredere .

- Paletă robustă.

- Ambreiajul excentric permite o pornire ușoară, fără sarcină. De asemenea, se reglează automat și reduce frecvența reparațiilor și a întreținerii.

- Pasul (înclinația dintre lamă și sol) are o gamă largă de funcționare, permițând diverse aplicații de rectificare plană și de rectificare netedă în operațiunea de lucru.

- Controlul spațiului dintre lamele din fontă cu grafit sferoidal prin tratament termic și structura în formă de fagure de miere prin tratament anticoroziv asigură o durată de viață lungă a mașinii.

Siguranță :

- Un întrerupător de siguranță este montat în mod standard.

- Transmisia cu curea trapezoidală este complet închisă pentru o mai mare siguranță și o funcționare lină.

- Operare ușoară

- Mâner reglabil pe înălțime pentru o utilizare ușoară și confortabilă.

- Tăvălugul mare pentru pardoseală are un inel mai stabil, pentru o funcționare mai lină și o oboseală redusă.

- Designul cu gravitație redusă asigură o funcționare stabilă.

Opinii (0)
Spune-ţi opinia

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх