11

Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+

Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
arrow
arrow
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Bicicletă electrică GIANT Fastroad E+
Credit 0%
Cod produs: 65292
27800
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Bicicleta electrică GIANT Fastroad E+

Culorile pot varia, vă rugăm să consultați disponibilitatea.


Ușoară
FASTROAD E+ nu este doar ușoară, ci cântărește doar 16,6 kg, inclusiv bateria. În centrul modelului FASTROAD E+ se află tehnologia avansată Jet ALUXX din aliaj de aluminiu ușor și cu rigiditate ridicată. Bateria litiu-ion de 1,75 kg este integrată în partea din față a cadrului, în timp ce motorul SyncDrive de 1,95 kg este montat în partea din spate a cadrului, echilibrând greutatea din față și cea din spate pentru a oferi o rulare lină și o viteză mare.

Tehnologia avansată și sofisticată HCT este dezvoltată în continuare în FASTROAD E+. Sistemul inteligent de alimentare constă dintr-un senzor de cuplu și de frecvență de pedalare foarte sensibil integrat în axul central și un senzor de viteză integrat în motorul spate Sync Drive. Comunicarea CAN utilizată în sistem poate detecta starea și scopul pedalării cu viteze de calcul de milisecunde și vă poate transmite extrem de rapid informații despre putere.

FASTROAD E+ dispune de un ghidon cu design minimalist adoptat în Europa și Statele Unite. RideControl One de la Giant este simplu și curat, cu butoane integrate pentru reglarea luminii, accelerare cu o singură atingere și alte funcții, iar un indicator LED arată clar modul de alimentare și capacitatea rămasă a bateriei. Giant RideControl One este fabricat din cauciuc moale rezistent la apă și praf, iar butoanele sunt moi și confortabile la atingere atunci când se schimbă modurile de alimentare. Giant RideControl One este fabricat din cauciuc moale rezistent la apă și praf, iar butoanele sunt moi și confortabile la atingere atunci când se schimbă modurile de alimentare, cu o sensibilitate bună, puteți schimba modurile de alimentare ECO, ACTIVE, POWER, AUTO, 3+1 după cum doriți în timpul mersului.

Acest microbike rămâne în continuare cea mai personalizată bicicletă. Designul bateriei interne cu toate tuburile, montarea din spate a motorului agil SyncDrive, priza de încărcare ascunsă, designul cablului intern și alte detalii, toate acestea arată creativitatea și perseverența dezvoltatorilor Hidden in the City. Cea mai asemănătoare bicicletă inteligentă cu propulsie electrică, aspectul său discret și simplu, finisajul interior rafinat și manopera de detaliu, toate acestea vorbesc despre atitudinea Jetion față de gustul rafinat al ciclismului.

Tehnologie avansată de integrare a bateriei într-un tub de tablă dintr-o singură bucată
Datorită expertizei aprofundate a Jettion în materie de design, bateria și sistemul de acționare sunt perfect integrate în cadru. Bateriile cu litiu de înaltă calitate și eficiență ridicată de 244Wh sunt adăpostite în cavitatea tubului inferior, iar datorită prizei de încărcare ascunse, corpul are un aspect curat și estetic plăcut, cu linii netede.

Motor spate sincronizat de înaltă performanță Nimble SyncDrive de înaltă performanță
Motorul mic și discret al roții spate SyncDrive are un diametru de doar 105 mm și cântărește doar 1,95 kg, dar are o putere de 250 W.

Design ascuns pentru rutarea internă a cablurilor
Cablul frânei spate, cablul cutiei de viteze și cablul frânei față au un sistem intern de rutare a cablurilor, care are un aspect simplu și frumos, o rezistență redusă la vânt, ușor de curățat și întreținut.

Mai multe viteze
FASTROAD E+ este echipat cu un deraior spate SHIMANO ALTUS 1*8S. Schimbătorul spate cu 8 viteze și modul de putere cu 4 viteze se împerechează pentru a crea aproape 32 de niveluri de viteză, permițându-vă să vă alegeți nivelul de viteză și să vă bucurați de experiența de pedalare.

Frâne hidraulice pe disc cu putere mare de frânare
Adoptarea aspectului simplu și frumos al designului de frână cu rezervor de ulei dintr-o singură bucată, greutate redusă, frânare bidirecțională cu două pistoane, agățând ușor degetul pentru a simți feedback-ul de frânare clar și dur, operațiunea de frânare este ușoară și puteți regla sensibilitatea de frânare în funcție de preferințele dvs. de obicei de frânare.

Frâne cu disc de siguranță
FASTROAD E+ este echipat cu discuri de frână pe disc de 160 mm pe roțile din față și din spate, reducând efectul noroiului și al pietrișului asupra frânării în zilele ploioase, iar siguranța și dinamica frânării pot fi de încredere

Faruri luminoase
Partea frontală a bicicletei este prevăzută cu faruri LED de înaltă luminozitate, cu o lumină spate cu LED roșu, care este utilă în condiții de iluminare scăzută, lăsând o dâră frumoasă de pedalare pe timp de noapte.

Șa ergonomică
Șaua ergonomică special concepută are o formă aerodinamică frumoasă, iar canelurile de ventilație și răcire sunt proiectate cu atenție pe suprafața de sprijin, ceea ce poate, de asemenea, să atenueze în mod eficient disconfortul la nivelul între picioare cauzat de presiunea gravitațională în timpul călătoriilor lungi.

Aderență confortabilă
Capacul plat al ghidonului se potrivește perfect în palma mâinii, iar materialul din cauciuc moale asigură o aderență moale și confortabilă, subliniind în detaliu calitatea rafinată a produselor Jet.

Specificațiile produsului
Material cadru: GIANT ALUXX Cadru din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență GIANT ALUXX
Dimensiunea anvelopei: 700*32C

Control electronic
GIANT Intelligent System - Original HCT (Hyper-Competitive Technology), un sistem de putere inteligent format dintr-un motor SyncDrive cu senzor de viteză integrat și un senzor de cuplu și cadență în tija centrală.
Motor: Motorul sincronizat GIANT SyncDrive agil și de înaltă performanță GIANT SyncDrive montat în partea din spate.
Baterie: Baterie litiu-ion de înaltă performanță de 244Wh (Panasonic Li-ion).
Faruri: Faruri cu LED de înaltă luminozitate, faruri spate cu LED roșu
Afișaj: Giant RideControl One cu LED-uri pentru indicarea clară a nivelului de putere, a modului de amplificare etc.

Configurații mecanice
Furci: Furca GIANT ALUXX.
Sistem de schimbare a vitezelor: Sistem de schimbare a vitezelor SHIMANO ALTUS 1*8S.
Sistem de frânare: Frâne hidraulice pe disc cu frânare înaltă (rezervor de ulei dintr-o singură bucată), discuri de 160 mm față/ spate.
Pernă: Pernă ergonomică GIANT personalizată GIANT cu tijă de șa din aluminiu.

Performanța produsului
Moduri de stimulare: ECO, ACTIVE, POWER, AUTO 3+1 moduri inteligente de stimulare. Funcție de stimulare cu un singur buton (apăsați butonul de stimulare în formă de om și vehiculul avansează cu o viteză redusă de 6 km/h, recomandată doar pentru utilizare la împingerea unui cărucior în urcare sau a cărucioarelor grele).
Raport de amplificare AUTO: Raport de amplificare maximă: 1:3, Raport de amplificare ECO: 1:1, Raport de amplificare ACTIVE: 1:2, Raport de amplificare POWER: 1:3.
Autonomie: 40 km cu o singură încărcare

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх