Bicicletă electrică Chisinau

21 produse

От
До

Bicicleta electrică este transportul perfect pentru a vă deplasa prin oraș!

Rețeaua de magazine auto din Moldova COLESO.MD oferă o gamă largă de biciclete electrice în Chișinău, Moldova. Suntem un importator direct de biciclete electrice și oferim o garanție din fabrică, service, test drive gratuit pentru întreaga gamă de transport electric.

 

Beneficiile bicicletelor electrice

  • Eco-friendly. Nu emit mirosuri neplăcute așa cum fac omologii pe benzină. Sunt bune pentru sănătate, bateria se încărcă și de la pedale.
  • Compact. Nu trebuie să cauți parcare. Se pliază ușor și poate fi depozitată acasă.
  • Economic. Nu este nevoie să cheltuiți bani pentru benzină, întreținere tehnică și spălare.
  • Convenabil. Călătoriți prin oraș, parc, pădure și alte locuri unde vehiculele nu au acces.
  • Accesibil. Conducerea nu necesită permis auto sau instruire specială.

 

Cum să alegi o bicicletă electrică?

Atunci când alegeți o bicicletă electrică, trebuie să înțelegeți clar cui este destinată și pentru ce scopuri. Principalii parametri ai unei biciclete electrice includ:

• Motor electric. Viteza maximă a bicicletei electrice depinde de puterea motorului. Dacă intenționați să conduceți rapid, cu o viteză de aproximativ 40 km / h, aveți nevoie de un motor puternic echipat - 400-500 W. Vă rugăm să rețineți că cu cât motorul este mai puternic, cu atât este mai mare greutatea acestuia. Și are nevoie de o baterie mai puternică, care crește în continuare greutatea. Prin urmare, pentru majoritatea bicicliștilor, pentru care viteza mare nu este o prioritate, este suficient un motor de 250 W.

• Baterie. Puterea și tipul bateriei vor determina cât puteți călători fără reîncărcare. Tipul bateriei și producătorul sunt, de asemenea, importante. O baterie de bună calitate trebuie să fie de tip litiu-ion. O bicicletă electrică echipată cu o baterie cu litiu-ion, un motor electric de 250-500 W oferă o rezervă de energie de până la 40-50 km. Bateriile sunt încorporate în butucul roților din spate. Datorită unui astfel de motor, este asigurată o bună dinamică de accelerație, astfel puteți urca diapozitive și poduri, obținând o viteză de până la 40 km/h fără a pedala.

• Rama și atașamente. Rama este baza bicicletei, siguranța dvs. depinde de puterea sa, iar greutatea bicicletei depinde de ușurința acesteia. Prin urmare, rama trebuie să fie puternică și ușoară. Cel mai adesea, ramele bicicletelor electrice sunt fabricate din aluminiu sau oțel. Prima opțiune este mai preferabilă, deoarece aluminiul este mai ușor decât oțelul.

 

Deplăsați-vă în oraș fără ambuteiajele de trafic! Alegeți și cumpărați biciclete electrice în Chișinău în rețeaua de magazine COLESO.MD

Mergeți la școală sau la serviciu, plimbați-vă cu prietenii toată ziua și uitați să vă reîncărcați bateria. Kilometrajul ajunge la 40-50 de kilometri, în funcție de model, iar reaprovizionarea energetică durează 1-2 ore.


Cumpărați o bicicletă electrică în Moldova, Chișinău.

În rețeaua de magazine COLESO.MD puteți cumpăra o bicicletă electrică de oraș, o bicicletă electrică de munte Fat Bike, cross bikecity urban bike.

Puteți cumpăra o bicicletă electrică la un preț mic, nu numai în Chișinău, ci și în Bălți, Cahul, Comrat, Taraclia, Hâncești, Orhei, Ceadâr-Lunga, Briceni, Râșcani, Ștefan Vodă, Soroca, Ungheni și alte orașe, livrăm în întreaga Moldova!

 

Pentru cumpărătorii angro există prețuri și condiții speciale pentru cooperare.

Вверх