-1

Cabina de sablare TRG4222 TORIN

Cabina de sablare TRG4222 TORIN
Cod produs: 58395
6900
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Cameră de sablare TORIN TRG4222 pentru prelucrarea pieselor, suprafețelor cu diverse materiale abrazive la îndepărtarea ruginei, a solzilor, a grundului de turnare, a matelor, a întăririi suprafeței, a prelucrării decorative a sticlei, precum și pentru pregătirea suprafeței înainte de vopsire. Sablare - tratare abrazivă la rece a suprafeței produselor metalice prin deteriorarea suprafeței acesteia cu nisip sau altă pulbere abrazivă pulverizată cu un flux de aer. În timpul sablării, particulele de nisip sunt accelerate de la sablator folosind energia aerului comprimat.
Caracteristici: Ușurință de utilizare; Ușor de operat și de întreținut; Lipsa condițiilor speciale (amplasamente, sedii) pentru instalarea echipamentului.; Operatorul poate lucra fără îmbrăcăminte de protecție; Camerele de injecție cu sablare produc o curățare mai ușoară a produsului în comparație cu cele sub presiune, ceea ce face posibilă lucrul cu tablă subțire și sticlă; Separarea abrazivă a prafului; Consum redus de material abraziv și consum redus de aer;


Spațiu de lucru: 1210x600x580 mm

Dimensiuni: 1350x900x1700 mm

Dimensiunea ambalajului: 1280x1250x760mm

Greutate: 125 kg

Tipul produsului: Mașini de sablat

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх