14

Cleste siguranta interioara 5 "DCAD1205 TOPTUL

Cleste siguranta interioara 5 "DCAD1205 TOPTUL
Toptul
Cod produs: 57956
130
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Cleste siguranta interioara  pentru îndepărtarea inelelor de fixare TOPTUL 5 "(compresie dreaptă) DCAD1205.


În prezent, lumea a dezvoltat și a produs o cantitate imensă de tot felul de instrumente pentru diagnosticarea și repararea vehiculelor. De la o simplă șurubelniță la cele mai noi dispozitive electronice de cea mai înaltă precizie tehnică. Fiecare reparator auto ar trebui să aibă un instrument pentru îndepărtarea și instalarea inelelor de fixare în arsenalul său personal. Deoarece fără acest instrument este imposibil să scoateți sau să instalați inele de fixare.


Inelele de fixare sunt foarte răspândite și sunt utilizate în ansambluri în care există conexiuni arbore-gaură (cel mai adesea la instalarea rulmenților). Pentru acest tip de lucrări cu piese, este necesar să achiziționați un tip de unealtă, cum ar fi cleștele pentru cercuri. Instrumente de precizie similare concepute pentru lucrări delicate.


Cleștele pentru cleme pentru cercuri poate fi împărțit în două grupe: modele de compresie (pentru a îndepărta cercul interior) și pentru extindere (pentru a elimina cercul exterior).

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх