34

Freze laterale 4,5 "DEBE204E TOPTUL

Freze laterale 4,5 "DEBE204E TOPTUL
Toptul
Cod produs: 57959
90
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Descriere și caracteristici
Descriere produs

Cleste laterale 4.5 "TOPTUL DEBE204E aparțin unui ansamblu multifuncțional manual și instrument de lăcătuș, cleste cu balamale, concepute pentru tăierea firelor, a firelor, a elementelor de fixare, a îndepărtării izolației etc.

Acestea sunt utilizate în principal în domeniul muncii electrice, făcând mici tăieturi de metal (plastic) și sunt, de asemenea, utilizate în mod activ la nivelul gospodăriei.

Frezele laterale sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, precum precizie (pentru lucrul cu electronice), dielectrice (utilizate pentru lucrări electrice) și armate (pentru lucrul cu sarcini grele). Înainte de a cumpăra freze laterale, ar trebui să acordați atenție listei materialelor de lucru (oțel moale sau dur).


Puteți selecta freze laterale conform următoarelor criterii: forma maxilarului, dimensiunea, locația și bontul, tipul de ascuțire a muchiilor tăietoare, forța de lucru și mânerele.


Dimensiune: 4.5 "- 115mm

Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх