2

175/65/15 Pirelli Winter Snowcontrol Serie 3 88H (*) iarna

175/65/15 Pirelli Winter Snowcontrol Serie 3 88H (*) iarna
Credit 0%
Pirelli
Cod produs: 50304
1465
MDL

Datorită creșterii prețurilor la resurse energetice si nu numai, prețurile de pe site-ul nostru pot fi irelevante! Lucrările de actualizare a prețurilor continuă în permanență. Insistăm să verificați costul bunurilor cu managerul! Sunați, scrieți în chat - neapărat vă vom răspunde!

Caracteristicile principale ale anvelopelor Pirelli Winter Snowcontrol Serie III sunt:
Designul optimizat în formă de V, cu un model simetric și direcțional al benzii de rulare, asigură o aderență excelentă pe orice suprafețe de iarnă.
Numeroase blocuri ale benzii de rulare formează muchii de aderență dispuse transversal, ceea ce permite anvelopei să ofere o eficiență excelentă în accelerare și frânare pe zăpadă compactă.
Tehnologia I.B.S. nu numai că oferă numeroase margini de aderență suplimentare, ci și mărește suprafața de contact, menținând constantă dimensiunea acesteia în orice condiții de drum, optimizând distribuția presiunii exterioare pe aceasta, ceea ce, la rândul său, se reflectă în mod favorabil asupra manevrabilității și rezistenței la uzură neuniformă.
Materialele și tehnologiile de producție de ultimă generație ale compoziției cauciucului permit benzii de rulare să-și mențină elasticitatea la un nivel optim într-un interval foarte larg de temperaturi, ceea ce conferă anvelopei stabilitate în aderență în orice condiții meteo.
Manevrabilitatea precisă și sportivă este posibilă datorită construcției laterale multistrat consolidate, care ajută anvelopa să-și păstreze forma chiar și în timpul accelerărilor laterale semnificative.

Caracteristicile
Anotimp
Iarna
Lăţimea Anvelopei
175
Înălţimea anvelopei
65
Diametru (R)
R15
Opinii (0)
Spune-ţi opinia
recommend_star.svg
Produse asemănătoare
Vezi
toate
arrow
arrow

* Toate informațiile de pe www.coleso.md, inclusiv prețurile produselor, sunt oferite doar în scop informativ și nu constituie o ofertă publică în sensul articolelor 681 și 805 din Codul Civil al R.M. nr. 1107 Caracteristicile și specificațiile produsului pot fi modificate de către producător fără notificare prealabilă.

Vă rugăm să concretizați informațiile actualizate la manager! Sunați, scrieți pe chat - vă vom răspunde!

Вверх